Ανάμεσα στις προτάσεις του, το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook επιλέγει την Ελλάδα και ξεχωρίζει τα 5 κορυφαία ελληνικά νησιά, το κάθε ένα για διαφορετικό λόγο,   

 Κεφαλλονιά: Παραλίες που σου κόβουν την ανάσα

Φισκάρδο, φωτογραφία: pixabay.com

Έτσι χαρακτηρίζει τις θάλασσες του Ιονίου το ταξιδιωτικό γραφείο, προτείνοντας να επισκεφτούν το Μύρτο, την Άσσο και το Φισκάρδο, τονίζοντας πως στην κυριολεξία σε κάθε γωνιά του νησιού υπάρχει μία όμορφη παραλία.

Θάσος: Αξέχαστα τοπία

φωτογραφία: eurokinissi

Το πρακτορείο μιλά για ένα σμαραγδένιο νησί με εντυπωσιακά τοπία και πλούσια βλάστηση. Πράσινο σε αντίθεση με αμμώδεις παραλίες.

Κρήτη: Ώρα για εξερευνήσεις 

Το προτείνει ως το νησί με τις καλύτερες ελληνικές παραλίες, αλλά και έναν τόπο με έντονο το αρχαιολογικό στοιχείο. Μιλά για την Κνωσσό, τη Σπιναλόγκα, το φαράγγι της Σαμαριάς και τα Λευκά Ορη.

Ρόδος: Τα συνδυάζει όλα

Το νησί με τις ωραίες παραλίες, τη μακρά ιστορία και την έντονη νυχτερινή ζωή. Ένα δημοφιλές νησί στους Βρετανούς, τόσο για την Παλιά πόλη του, όσο τη Λίνδο και το Φαληράκι.

Κως: Ευκαιρία για διασκέδαση 

φωτογραφίες: pixabay.com

το καλύτερο νησι για νυχτοπερπατήματα, αν είναι κάτι που ψάχνεις στις διακοπές σου. Το Thomas Cook το προτείνει και για οικογένειες τονίζοντας τις μαγευτικές παραλίες και την κουζίνα του Αιγαίου.

πηγή