Η καλοκαιρινή άδεια είναι από τη μία μια καλή ευκαιρία να ξεχυθούμε στα νησιά και τις παραλίες, από την άλλη, όμως, είναι μια ακόμα καλύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το road trip που πάντα ονειρευόμασταν, τώρα που έχουμε αρκετές μέρες και μπόλικη όρεξη στη διάθεσή μας. Αυτή τη φορά πιάνουμε τη Θεσσαλία και τραβάμε χειρόφρενο σε έξι πανέμορφες τοποθεσίες της.

Πήλιο, για βουνό και θάλασσα
Η θερινή κατοικία των θεών και πατρίδα των Κενταύρων δεν γίνεται να λείπει από ένα road trip στη Θεσσαλία, καθώς συνδυάζει εξαιρετικά βουνό και θάλασσα. Από την πλευρά που βλέπει Αιγαίο, μέχρι την πλευρά στον Παγασητικό, το Πήλιο μετράει πανέμορφες παραλίες, όπως τον Μυλοπόταμο, τη Λαμπινού, τη Φακίστρα, τα Ποτιστικά, κι ακόμη πιο όμορφα χωριά, από την ορεινή Τσαγκαράδα, τη Ζαγορά και τις Μηλιές, μέχρι τη Μηλίνα και το Τρίκερι στα νότια. Αν και συνιστά ένα road trip από μόνο του, ακόμη κι αν δεν το γυρίσετε όλο, περάστε οπωσδήποτε από την πλευρά που βρέχεται από το Αιγαίο τώρα το καλοκαίρι.

Βόλος, για αστικό περιβάλλον
Στάση με μια πιο αστική διάθεση κάνουμε στον Βόλο , όπου θα διαπιστώσετε μια διαφορετική ατμόσφαιρα πόλης, που μπορεί να συνδυάζει το αστικό, το επαρχιώτικο, το φοιτητικό, το ρομαντικό και το διασκεδαστικό, πάντα με τη θάλασσα στο φόντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ