Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει ο καθένας πλήθος επιλογών από ιστοσελίδες ποικίλης ύλης. Πάρα πολλά από αυτά είναι αδιάφορα και κάποια άλλα έχουν ουσία και πολύ ενδιαφέρον. Το σημαντικότερο που πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να δημιουργήσει ένα site είναι να  σέβεται αυτούς που το διαβάζουν. Ο κάθε αναγνώστης αργά ή γρήγορα ξεχωρίζει τη καλή δουλειά και απομονώνει όσους λασπολογούν και ασχημαίνουν το διαδίκτυο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Nikosonline

Ένα site που είναι φτιαγμένο 100% από τον ίδιο τον δημιουργό και όχι από διάφορους αρθρογράφους που φυσικά σέβεται αυτά που γράφει και αυτούς που τα διαβάζουν είναι το nikosonline.gr.

Μπροστά και όχι πίσω από τις σελίδες του site είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Μουρατίδης.

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για μουρατιδης νικος

Όπως λοιπόν γνωρίζεται ο Νίκος Μουρατίδης είναι ένας άνθρωπος που δεν κρύβεται και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όσο και αν κάποιες φορές δημιουργεί αντιπάθειες. Έτσι λοιπόν εδώ και κάποια χρόνια στο προσωπικό του αγαπημένο blog όπως ο ίδιος αναφέρει καταθέτει ΜΟΝΟ αυτός τις προσωπικές του απόψεις και εμπειρίες.

 

Μία πολύ όμορφη δουλειά τόσο δημοσιογραφικά όσο και στιλιστικά! Ένα εύχρηστο site μοντέρνου στυλ  με εύκολες πλοηγήσεις και σε κινητά νέας τεχνολογίας (smartphones), με γρήγορο μενού, άμεσες εναλλαγές άρθρων, ένα πολύ όμορφο ηλεκτρονικό μαγκαζίνο!

Στο nikosonline.gr θα βρείτε θέματα που αφορούν τον άνθρωπο, την ζωή και της τέχνες. Άρθρα που σχολιάζουν τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως φαίνονται μπροστά από τις κάμερες, αφιερώματα από διάφορες γωνίες του κόσμου και συνεντεύξεις από ανθρώπους με ουσία. Κείμενα για άγνωστες μουσικές ιστορίες που λίγοι γνωρίζουν, κινηματογραφικά νέα και πολλά άλλα…

Αποτέλεσμα εικόνας για μουρατιδης

Αποτέλεσμα εικόνας για μουρατιδης

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για μουρατιδης

Αποτέλεσμα εικόνας για μουρατιδης

Έτσι λοιπόν το επόμενο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε στους σελιδοδείκτες σας το nikosonline.gr  για την καθημερινή σας διαδικτυακή επικοινωνία με το Νίκο Μουρατίδη!