Το Σάββατο έγινε η έναρξη της Διεθνούς έκθεσης σκύλων στη Θεσσαλονίκη. Το διήμερο φεστιβάλ θα λάβει χώρα στη Δ.Ε.Θ. – HELEXPO στο Περίπτερο 13 από τις 10:00 π.μ. – 20:00 μ.μ. με δωρεάν πρόσβαση σε όλους.

Εκεί θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί όπως το “ Dog and Cat wellness” , φωτογραφίσεις από επαγγελματίες , ζωοφιλικές ενημερώσεις στα παιδιά κ.α. Σκοπός αυτού είναι η αναδείξει του σκύλου ως ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή του ανθρώπου.

Ενημερώνει τον κόσμο για το ρόλο του σκύλου στη κοινωνία και παράλληλα πληροφορεί για το πώς ένας άνθρωπος θα μπορέσει να κάνει τη ζωή του «καλύτερου του φίλου» όσο το δυνατόν καλύτερη γίνεται παρέχοντας χρήσιμες και οικονομικές συμβουλές για τη πραγματοποίηση αυτού.

Επιπροσθέτως εκεί θα βρείτε εξοπλισμούς για τα κατοικίδια σας, τροφές καθώς και υπευθύνους που φροντίζουν για την καλλωπισμό των μικρών σας φίλων. Το φεστιβάλ θεωρείτε ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς καθώς ήδη δεν είναι λίγοι εκείνοι που το επισκέφθηκαν παρέα με την οικογένεια και το κατοικίδιο τους.

Ένα σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου.

image image image image image image
πηγή