Ένα ακόμα μαγικό ταξίδι ολοκληρώθηκε για τον Αλέξανδρο Κολώνια, ο οποίος κατάφερε να διακριθεί σε ένα ακόμη Super High Roller event παίζοντας απέναντι σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ο Αλέξανδρος μπήκε στην τελική ημέρα του τουρνουά έχοντας το 6ο μεγαλύτερο stack ανάμεσα στους 9 φιναλίστ και έχοντας ήδη εξασφαλίσει έπαθλο €137.100. Η δράση ξεκίνησε στις 14.00 ώρα Ελλάδος με τους παίκτες του τελευταίου τραπεζιού να διεκδικούν το €1.300.300 της κορυφής.

Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το τελικό τραπέζι, πέντε μόλις παρτίδες μετά την έναρξη της δράσης, ήταν ο 2ος κορυφαίος σε εισπράξεις όλων των εποχών Erik Seidel. Ο Αζέρος Ahadpur Khangah έκανε limp για 80.000 και ο Seidel έπαιξε all-in από το button για 860.000 με «9,9».

Ο Sam Greenwood από το small blind απάντησε με reraise all-in για 1.250.000 μάρκες έχοντας «K,K» και ο Julian Stuer, ο οποίος κάλυπτε και τους δύο αντίπαλούς του, σήκωσε «T,T» στο big blind και απάντησε με call επίσης!

Αφού κέρδισε ένα μικρό ποτ απέναντι στον Fedor Holz όταν έπαιξε all-in με Ντάμες απέναντι στο button raise του αντίπαλού του που είχε «Α6» και πήγε τελικά πάσο, ήρθε η μεγάλη παρτίδα για τον Κολώνια, η οποία δυστυχώς συνδυάστηκε με μια πολύ άτυχη στιγμή. Ο Timothy Adams άνοιξε στις 300.000 από πρώτη θέση, ο Έλληνας παίκτης έπαιξε all-in με «K,K» από το button για 2.175.000 και ο Holz απάντησε με reraise all-in από το big blind με «9,9», προκαλώντας παράλληλα το πάσο του Adams που είχε Α8 offsuit.

Το φλοπ ήταν δυστυχώς απογοητευτικό για τον Έλληνα παίκτη καθώς ήρθε «A,8,9», δίνοντας middle set στον Γερμανό σούπερ σταρ. Στο turn ακολούθησε το «4» και ένα ακόμα «4» στο river έκλεισε την κατάσταση υπέρ του Γερμανού που συνεχίζει να τρέχει… αδιανόητα σε κάθε τουρνουά στο οποίο συμμετέχει. Ο Αλέξανδρος Κολώνιας δεν παύει παρά την ατυχία του να σημείωσε μια τεράστια επιτυχία, τερματίζοντας στην 4η θέση του €50.000 EPT Barcelona Super High Roller για το εκπληκτικό χρηματικό έπαθλο των €467.700!

πηγή