Η τεχνολογία έχει έρθει και έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα οι μηχανές αναζητήσεων να είναι ο καθρέφτης των όσο ψάχνουμε, σκεφτόμαστε, προβληματιζόμαστε και γενικά αυτών που τα έχουμε έννοια κάθε μέρα.

Μπορούμε να πούμε με βάση πάντα των μηχανών αναζητήσεων, ότι μας αρέσουν τα πιο απλά και ρηχά πράγματα, όπως το Νο 1 που μας απασχόλησε σαν λαό μέσα στην χρονιά ήταν το Survivor, ο Ντάνος και η Λάουρα Νάργες!!!

Το Survivor μας απασχόλησε περισσότερο από το Κοινωνικό μέρισμα, από τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Περισσότερο από την φτώχεια και την μιζέρια μας.

Συγκεκριμένα, με τις αναζητήσεις μας, φέραμε στην 1η θέση την τηλεόραση και τα reality επιβίωσης. Ακούσαμε ξανά και ξανά το Despacito αλλά και τα τραγούδια της Eurovision. Mνημονεύσαμε την Zωή Λάσκαρη και τον Στάθη Ψάλτη που χάρισαν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό κινηματογράφο και μας απασχόλησε επίσης το Iphone 8.

Δείτε αναλυτικά τι ψάξαμε στις κατηγορίες Διασημότητες, Επικαιρότητα, Σειρές και Τηλεοπτικά, Ταινίες… στο nikosonline.gr