Είναι μόλις 19 ετών και όμως πριν από μερικές μέρες κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Body Building της WABBA International που έγινε στις 26 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Ο λόγος για την Πατρινή Ηλιοστάλακτη Φαρμάκη που μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα που κατέκτησε, πήρε μέρος σε μία παγκόσμια διοργάνωση, με τους σημαντικότερους αθλητές και αθλήτριες του κόσμου, παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο και κάνοντας περήφανους όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε αυτή.

Η 19χρονη αθλήτρια αγωνίστηκε στην κατηγορία bikini, κόντρα στις καλύτερες αθλήτριες, καταφέρνοντας όμως να ξεχωρίσει και να κερδίσει τους κριτές.

 

Η ίδια τονίζει στο patrasevents.gr για την επιτυχία της, υπογραμμίζοντας ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και κάθε επιτυχία χρειάζεται θυσίες: «Ήταν δύσκολο να φτάσω σε μία τέτοια επιτυχία, τόσο από πλευράς προπονήσεων, όσο και από πλευράς διατροφής» δηλώνει για να προσθέσει:

«Χρειάζεται συγκέντρωση πάνω σε αυτό που κάνεις, χρειάζεται να αφιερώσεις αρκετές ώρες στον στόχο σου και να θυσιάσεις αρκετό χρόνο από την ζωή σου για να συμμετάσχεις και μόνο σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Η 19χρονη Πατρινή δεν ξεχνά να αναφερθεί στους ανθρώπους του την βοήθησαν στο να φτάσει στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. «Χρωστάω την επιτυχία μου στον προπονητή μου, Γιώργο Ντερτινή, και στο αγόρι μου Γιάννη Καννελόπουλο που ήταν δίπλα μου σε όλη την προετοιμασία και με καθοδήγησαν στο να φτάσω στην κορυφή».

Η επιβράβευση των προσπαθειών της για την ίδια ήταν το ασημένιο μετάλλιο και η γαλάζια σημαία με την οποία την έντυσαν τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

Η Ηλιοστάλακτη, πλέον, σε λίγες μέρες από τώρα ξεκινάει την προετοιμασία της για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Μάιο στην Αθήνα, υπερασπίζοντας εκεί τον τίτλο της και παίρνοντας εκ νέου την πρόκριση για το παγκόσμιο.

Η ίδια είναι επαγγελματίας γυμνάστρια, personal trainer, σε γνωστό γυμναστήριο της Πάτρας, θέλει να αφιερωθεί στο fitness, ενώ ασχολείται με το Body Building, εδώ και τρία χρόνια, από τα 16 της. Και όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής σε αυτά τα τρία χρόνια, έχει μπροστά της μια συνεχώς ανοδική πορεία…

1