Η παραλία στα Φαλάσαρνα  βρίσκονται στη δυτική ακτή της Κρήτης στο Νομό Χανίων. Έχει βραβευτεί σαν η πιο όμορφη παραλία της Κρήτης και συμπεριλαμβάνεται πάντα μέσα στο τοπ-10 των καλύτερων παραλιών στην Ευρώπη, διαθέτοντας υπέροχη λευκή ψιλή άμμο και ζεστά, κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά.

Για να φτάσετε στα Φαλάσαρνα, θα χρειάστεί να διανύσετε 60 χιλιόμετρα από τα Χανιά. Απέραντη αμμουδιά, ψιλή, ροζ άμμος, καταπράσινα κρυστάλλινα νερα και μία οργανωμένη εντυπωσιακή παραλία 3 χιλιομέτρων, με ξαπλώστρες και ομπρέλες, είναι αυτά που θα αντικρύσετε στα Φαλάσαρνα.

Είναι τόσο μεγάλη η παραλία , που δύσκολα θα αισθανθείτε να «πνίγεστε» από κόσμο ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού, όταν εκατοντάδες άλλοι θα βρίσκονται γύρω σας.

Από τα Χανιά στα Φαλάσαρνα με λεωφορείο. Τα Φαλάσαρνα είναι εξαιρετικά δημοφιλή γι αυτό υπάρχει καθημερινή σύνδεση της παραλίας με τα Χανιά και το Καστέλι μέσω ΚΤΕΛ, οπότε ακόμα και αν δεν διαθέτετε δικό σας αυτοκίνητο, δεν θα δυσκολευτείτε να προσεγγίσετε την περιοχή.

http://www.elizabethestateagency.com/imgs/beaches/Photo-Gallery/falasarna_krhth.JPG

Όσοι φέτος διαλέξουν την Κρήτη για τις διακοπές τους επιβάλεται να κάνουν το μπάνιο τους στα Φαλάσαρνα

και μην ξεχνάτε

το καλοκαίρι έρχεται πολύ γρήγορα !!!

Ανακαλύψτε τις παραλίες στο Νομό Χανίων ΕΔΩ