Το διαφορετικό με τις φωτογραφίες και τα βίντεο με το Ελαφονήσι που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, είναι ότι οι συγκεκριμένες λήψεις έχουν γίνει από ψηλά…

Είναι νησί το οποίο βρίσκεται κοντά στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης.  Όταν ο καιρός είναι καλός, είναι δυνατό να διασχίσει κανείς περπατώντας τα ρηχά νερά που το χωρίζουν από την ηπειρωτική Κρήτη. Σ’ αυτό το νησί που είναι ένα προστατευόμενο φυσικό καταφύγιο βρίσκεται μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας.

Το Ελαφονήσι, λοιπόν (γιατί περί αυτού ο λόγος), με τις μικρές νησίδες με την πολύ ψιλή λευκή αμμουδιά που αποκτά ροζ αποχρώσεις σε αρκετά σημεία και τη λιμνοθάλασσα να σχηματίζεται με τυρκουάζ αβαθή νερά αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο η κάμερα του κινηματογραφιστή, Νίκου Σαράντου.

https://www.youtube.com/watch?v=5VdfxODRjv4&feature=youtu.be

Το διαφορετικό σ’ αυτή την «κάλυψη» σε σχέση με τις πολλές εικόνες και βίντεο της πανέμορφης παραλίας που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, είναι ότι η μαγεία της είναι καταγεγραμμένη από ψηλά.Το αποτέλεσμα είναι – το λιγότερο – μαγευτικό. Δείτε το υπέροχο βίντεο.

πηγή