Μπορεί οι τεχνολογίες του σήμερα και η προοπτική για ακόμα πιο hitech συσκευές να γοητεύουν αρκετούς από εμάς, θέλοντας να δούμε τι μας επιφυλλάσσει το αύριο, όμως το χθές και η ιστόρια πολλών πραγμάτων μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές εκεί που οι φίλοι ήταν αληθινοί και τα προβλήματα και οι χαρές των φίλων ήταν όλης της παρέας.

Έτσι λοιπον μία πολύ σημαντική κίνηση έκανε ένας καλλιτέχνης με μεγάλη ιστορία στα μουσικά δρώμενα, να μας παρουσιάσει μία νέα δουλεία του κόντρα στη σημερινή επόχή ηχογραφώντας 4 μοναδικά τραγούδια στη γοητεία του βινύλιου.

Ο καλλιτέχνης αυτός είναι ο Μανώλης Λιδάκης .

Πρόκειται για 7ιντσο δίσκο, που συμπεριλαμβάνει 4 τραγούδια ηχογραφημένα «συνοδεία λαϊκής ορχήστρας», όπως τον παλιό καλό καιρό της ελληνικής δισκογραφίας.

1. Αχ! και ν’ αλλάζαμε καρδιές (Μανώλης Λιδάκης – Πάρης Μήτσου)
2. Ο προορισμός (Χρήστος Βιδινιώτης – Πάρης Μήτσου)
3. Στην κόψη (Βασίλης Κορακάκης – Πάρης Μήτσου)
4. Η χαρακιά (Βασίλης Κορακάκης – Πάρης Μήτσου)

Όλοι μαζί στο στούντιο με τον Μανώλη Λιδάκη στο τραγούδι και τους μουσικούς να παίζουν ζωντανά, «μια κι έξω δηλαδή» στη λαϊκή ορχήστρα.

enosi

Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο δείγμα «Αχ! και ν’ αλλάζαμε καρδιές» στο YouTube:

Επιμέλεια παραγωγής: Μανώλης Λιδάκης – Πάρης Μήτσου

Η ηχογράφηση και οι μίξεις έγιναν από το Γιώργο Φραγκέλη, το mastering από την Diktio Music.

Studio: Sound House

Το δισκάκι αναμένεται να κυκλοφορήσει περίπου στις 20/7/2018, σε περιορισμένο αριθμό αριθμημένων και υπογεγραμμένων αντιτύπων και η διάθεσή του θα γίνει βασικά με προπαραγγελίες.