Η Τήνος για οικογένειες και ζευγάρια, τα μαγευτικά χωριά αλλά και οι παραλίες της, οι δραστηριότητες αλλά και το ταξίδι στην πλούσια πολιτιστική παράδοση την ιστορία και τη γεύση, συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό εμπειριών που ξεδιπλώνεται στα μάτια του θεατή.

Σε δράσεις επικοινωνίας για την προβολή του προορισμού της Τήνου προχώρησε ο δήμος του νησιού. Συγκεκριμένα υλοποίησε 10 θεματικά βίντεο για την προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού και των τουριστικών προϊόντων της Τήνου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η κινηματογράφηση έγινε τον περασμένο Ιούνιο με τη συνεργασία και την υποστήριξη του δήμου αλλά και των επαγγελματικών φορέων του νησιού. Με βάση τη στρατηγική του νησιού επιλέχθηκαν τα σημεία ενδιαφέροντος αλλά και εμπειρίες που απευθύνονται στις ανάγκες τους διεθνούς τουριστικού κοινού.

Η Τήνος για οικογένειες και ζευγάρια, τα μαγευτικά χωριά αλλά και οι παραλίες της, οι δραστηριότητες αλλά και το ταξίδι στην πλούσια πολιτιστική παράδοση την ιστορία και τη γεύση, συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό εμπειριών που μέσα από τα videos ξεδιπλώνεται στα μάτια του θεατή. Η εν λόγω δράση χαρακτηρίζεται πρωτοποριακή, γιατί στηρίζεται σε μία δημιουργική ιδέα «Τήνος, η μούσα του Αιγαίου» και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού με χρήση του video υλικού που αποτελεί διεθνές trend για την προβολή προορισμών.

Τα videos προβάλλονται μέσα από το κανάλι του Δήμου Τήνου Tinos island – The Aegean Muse στο youtube καθώς και στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού όπου συμμετέχει η Τήνος, ενώ έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται προώθηση μέσω ψηφιακής καμπάνιας στα social media και διεθνή μέσα με μεγάλη επισκεψιμότητα.

πηγή