παραλίες στη Σκόπελο

Κάντε κλικ  στο χάρτη,για να μπορέσετε να δείτε την παραλία!

 

paralies d aksiotheata d(3) pws tha pas d

a(1)Ανακαλύψτε τις παραλίες στην Σκόπελο!

 

 

 

 

Άγιος Ιωάννης (χάρτης)

Η παραλία αποτελείται από αμμό και πέτρες σε πολλά χρώματα και με καταπλυκτικό βυθό. Μην αμελήσετε να ανέβετε στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη (πάνω από 100 σκαλοπάτια!), γιατί η θέα που θα αντικρύσετε είναι ονειρική. 

4.3 (86.67%) 3 votes

agios ioannis

Αγνώντας (χάρτης)

Μία μικρή παραλία με λίγο κόσμο, καταγάλαν νερά, δίπλα σε ένα γραφικό λιμανάκι, όπου μετά το μπανιο σας, έχετε την δυνατότητα τα φάτε φρεσκότατο ψάρι από της ταβέρνες που υπάρχουν στην περιοχή.

4.5 (90%) 4 votes

agnontas

Αρμενόπετρα (χάρτης)

Μία οργανωμένη παραλία δυτικά του νησιου και λίγο μετά το Νέο Κλήμα. Το γνώριμο σημείο είναι ο όρθιος βράχος που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της παραλίας.

Ψηφίστε την παραλία!

armenopetra

Βελανιό (χάρτης)

Ψιλό βοτσαλάκι με κρυστάλλινα νερά και απέραντο γαλάζιο. Η παραλία εχει ανακυρηχθεί παραλία γυμνιστών εννοείτε οτι πηγαίνει και κόσμος που δεν γυμνησμό, καθώς είναι μία απο τις πιο όμορφες παραλίες της Σκοπέλου.

1 (20%) 1 vote

belanio

Γλυφονέρι (χάρτης)

Μία παραλία μόλις 10 λεπτά από την χώρα της Σκοπέλου. Αποτελείται από άμμο και βότσαλο και υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες. Όταν φυσάει βοριάς ”συκώνει” κυματάκι.

Ψηφίστε την παραλία!

glifoneri

Γλυστέρι (χάρτης)

Είναι ένας όμορφος κολπίσκος με ήσυχα νερά και με  βότσαλο. Σε σχετικά κοντινή απόσταση από την χώρα, με προσοχή στο δρόμο, καθότι είναι λίγο στενός. Υπαρχει μία ταβέρνα που σας προσφέρει φρεσκότατο φαγητό.

Ψηφίστε την παραλία!

glisteri

Έλιος (χάρτης)

Η παραλία Έλιος στο Νέο Κλήμα έχει άμμο και ψιλό βότσαλο και είναι οργανωμένη. Βρίσκεται 14 χλμ από την χώρα της Σκοπέλου.

Ψηφίστε την παραλία!

elios

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε πόσο σας αρέσει η παραλία!

 

 

 

 

 

Καστάνι (χάρτης)

Πανέμορφη παραλία με πολύ μικρό βοτσαλάκι και άμμο μέσα στο πράσινο με ένα πολύ καλό μπαράκι. Αριστερά της ακτής, μπορείται  να απολαύσετε τη σκιά των πεύκων και τη δροσιά που φέρνουν. 

5 (100%) 1 vote

kastani

Λιμνονάρι (χάρτης)

Μικρή ήσυχη παραλία με άσπρη άμμο με ψιλό πετραδάκι και με μεγαλύτερο προσόν της το απάνεμο της. Διαθέτει και δύο ταβέρνες για φαγητό.

5 (100%) 1 vote

limnonari

Μηλιά (χάρτης)

Μεγάλη σε έκταση και οραγανωμένη παραλία με πεντακάθαρα γαλάζια νερά, καταπράσινο τοπίο, με χώρο για ρακέτες και με όμορφη  αμμουδιά. 

5 (100%) 2 votes

milia

Πάνορμος (χάρτης)

Η παραλία Πανορμος έιναι μια οργανωμένη παραλία με καταγάλανα νερά. Υπάρχουν καφετέριες και εστιατόρια ακριβώς πάνω απο την παραλία, αλλά και καταλύματα. 

4 (80%) 1 vote

panormos

Στάφυλος (χάρτης)

 Η παραλία είναι πολύ κοντά στη χώρα της Σκοπέλου 5 λεπτά με αυτοκίνητο. Το τοπίο είναι μαγευτικό με άγρια βράχια, αλλά και πεύκα που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Η παραλία έχει ψιλό χαλικακι.

3.9 (78%) 10 votes

stafilos

Χονδρογιώργη (χάρτης)

Η παραλία Χονδρογιώργη αποτελείται από μικρούς κολπίσκους με βράχια στη θάλασσα. Καλό είναι να έχετε μαζί σας νερό και ότι άλλο απαραίτητο, καθότι δεν υπάρχει κάποια καντίνα.

4 (80%) 5 votes

xondrogiorgi

Χόβολο (χάρτης)

Η παραλία Χόβολο με τα ψηλά λευκά βράχια, με τα πεύκα γαντζωμένα πάνω τους και τα τυρκουάζ νερά συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο.

4 (80%) 5 votes

hobolo

 

alonnisos skiathos  skopelosskiros