Οι εκδρομές στην ηπειρωτική Ελλάδα το χειμώνα προσφέρουν πολλές συγκινήσεις και στιγμιότυπα που αποτυπώνονται για πάντα στη μνήμη.

Μια εκδρομή στα Τζουμέρκα και η εμπειρία του ράφτινγκ στον ποταμό Αραχθο θα ανταμείψει όσους την επιλέξουν, αφού είναι από τις ομορφότερες στην Ελλάδα!

Ο Άραχθος γνωστός ως ο ποταμός της Άρτας, είναι ο όγδοος μεγαλύτερος ποταμός της Ελλάδας και ο τρίτος από τους κυριότερους ποταμούς της Ηπείρου. Έχει συνολικό μήκος 135 χιλιόμετρα. Πηγάζει από την βόρεια Πίνδο από τη περιοχή του Μετσόβου. Διασχίζει φαράγγια κι ανάμεσα από δύο βουνά (Λάκμος και Μιτσικέλι) και φτάνει ανατολικά των Ιωαννίνων, όπου δέχεται και τα νερά του Διπόταμου και εκβάλει στον Αμβρακικό κόλπο.

Ο Άραχθος φημίζεται για τα σπουδαία τοξωτά γεφύρια που συνδέουν τις όχθες του Συνολικά υπολογίζεται πως 55 πέτρινα γεφύρια ενώνουν τις δύο όχθες του Άραχθου, ανάμεσά τους και το περίφημο γεφύρι της Πολιτσάς, χτισμένο από το 1860. Τα νερά του ενδείκνυνται και για σπορ του νερού, όπως rafting και canoe kayak.

Η κατάβαση στον ΑραχθοΗ κατάβαση στον ΑραχθοΒόλτα στα ήρεμα νερά του ποταμούΒόλτα στα ήρεμα νερά του ποταμούΗ εμπειρία του ράφτινγκ στον ποταμό Αραχθο θα ανταμείψει όσους την επιλέξουνΗ εμπειρία του ράφτινγκ στον ποταμό Αραχθο θα ανταμείψει όσους την επιλέξουνΕικόνες από ψηλά στον ποταμό Αραχθο Εικόνες από ψηλά στον ποταμό Αραχθο Μαγικές σπηλιές Μαγικές σπηλιές Μοναδικής ομορφιάς καταρράκτες Μοναδικής ομορφιάς καταρράκτες

πηγή