Ακολουθούν πίνακες με τα πρώτα και τελευταία δρομολόγια Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακού. Αν και ο πληροφορίες αυτές υπάρχουν ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες, οι σχετικές αναζητήσεις στο Google συχνά εμφανίζουν μη έγκυρα αποτελέσματα. Καθώς δεχόμαστε πολλές σχετικές ερωτήσεις σε twitter και facebook, νομίζουμε ότι είναι χρήσιμο να υπάρχουν και σε αυτό το site.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία δρομολόγια όλων των μέσων εκτελούνται νωρίτερα (γύρω στις 22:00 – 23:00) δύο μέρες το χρόνο: το Μεγάλο Σάββατο και την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το ίδιο μπορεί να συμβεί επίσης όταν έχει προγραμματιστεί κάποια στάση εργασίας. Για να ενημερωθείτε για απεργίες και μεταβολές δρομολογίων, μπορείτε να δείτε τη σελίδα Απεργίες και μεταβολές δρομολογίων στα Μέσα Μεταφοράς της Αθήνας

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός – γραμμή 1 Μετρό)

Τα παραπάνω δρομολόγια ισχύουν για όλες τις μέρες της εβδομάδας. Στον ηλεκτρικό ΔΕΝ ισχύει η δίωρη παράταση του ωραρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.
Κάθε πρωί, εκτός από τα πρώτα τρένα από Κηφισιά προς Πειραιά και από από Πειραιά προς Κηφισιά (αναχωρούν στις 5:00 π.μ.), υπάρχουν και επιπλέον συρμοί από συρμοί από Ομόνοια προς Κηφισιά (αναχώρηση 4:49 π.μ.) και από Άνω Πατήσια προς Πειραιά (αναχώρηση 5:05 π.μ.)
Επίσης, κάθε βράδυ, εκτός από τα τελευταία τρένα από Κηφισιά προς Πειραιά και από από Πειραιά προς Κηφισιά (αναχωρούν στις 00:15 π.μ.), υπάρχουν και επιπλέον συρμοί από Κηφισιά προς Ομόνοια και από Πειραιά προς Ομόνοια (αναχωρούν στις 00:30 π.μ.)

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 2 Μετρό

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, ισχύει δίωρη παράταση του ωραρίου λειτουργίας.
Εκτός από τους πρώτους συρμούς από Ελληνικό προς Ανθούπολη και από Ανθούπολη προς Ελληνικό (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.) υπάρχουν επιπλέον τρένα από Αττική προς Ελληνικό (αναχώρηση στις 5:30 π.μ. αλλά μόνο από Δευτέρα – Παρασκευή ), και από Άγιο Δημήτριο προς Ανθούπολη (αναχώρηση στις 5:30 π.μ.)
Τελευταία αναχώρηση συρμών από το Σύνταγμα (για τις γραμμές 2 και 3, προς όλες τις κατευθύνσεις -εκτός Αεροδρομίου) στις 00:20 π.μ. ή στις 2:20 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια γραμμής 3 Μετρό

Δρομολόγια Αεροδρομίου: Δείτε τα πρώτα και τα τελευταία δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, ισχύει δίωρη παράταση του ωραρίου λειτουργίας, όχι όμως για τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.
Εκτός από τους πρώτους συρμούς από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αγία Μαρίνα και από Αγία Μαρίνα προς Δουκίσσης Πλακεντίας (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.) υπάρχουν επιπλέον τρένα από Εθνική Άμυνα προς Αγία Μαρίνα, και από Μοναστηράκι προς Δουκίσσης Πλακεντίας (αναχωρούν στις 5:30 π.μ.)
Τελευταία αναχώρηση συρμών από το Σύνταγμα (για τις γραμμές 2 και 3, προς όλες τις κατευθύνσεις -εκτός Αεροδρομίου) στις 00:20 π.μ. ή στις 2:20 π.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Τραμ

 

Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού
Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού: Αεροδρόμιο – Κιάτο


Πρώτα και τελευταία δρομολόγια Προαστιακού: Κιάτο – Αεροδρόμιο

Με κίτρινο χρώμα τα δρομολόγια Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο, και με κόκκινο τα δρομολόγια Αεροδρόμιο – Κιάτο Αεροδρόμιο.
Για το σύνολο των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων Πειραιάς – Αθήνα – Χαλκίδα, δείτε: Τα δρομολόγια του Προαστιακού.
Όσων αφορά τα δρομολόγια Λεωφορείων και Τρόλεϊ, κάνοντας αναζήτηση του δρομολογίου στο oasa.gr, μπορείτε να δείτε τις ώρες αναχώρησης από τις αφετηρίες και τα τέρματα κάθε γραμμής.

πηγή