Ποιοι είμαστε

 

Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε και να σας ευχαριστήσουμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Το infomust.gr είναι ένας τουριστικός διαδικτυακός οδηγός που σκοπός του είναι να πληροφορήσει τους χρήστες του διαδικτύου, με έναν απλό και γρήγορο τρόπο για τις όμορφες και μοναδικές παραλίες της Ελλάδας ,για τα αξιοθέατα και τις πληροφορίες του κάθε προορισμού. Επίσης ενημερώνουμε καθημερινά με ειδήσεις από όλη την Ελλάδα καθώς αναρτούμε συνεχώς αφιερώματα από τον όμορφο τόπο μας.
Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων, που προσπαθούμε να αναδείξουμε τις ομορφιές της Ελλάδας μας, όσο αυτό είναι δυνατόν από μία οθόνη. Οι ομορφιές της χώρας μας είναι άπειρες και είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθούν όπως είναι στο φυσικό τους. Στο infomust.gr θέλουμε ο κάθε χρήστης του διαδικτύου από τον πιο αρχάριο έως τον πιο έμπειρο, να μπορεί να πλοηγηθεί με πολύ απλό τρόπο, ώστε η αναζήτηση του να γίνεται και γρήγορα και εύκολα.

Έχουμε συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό παραλιών από όλη την Ελλάδα χωρισμένο ανά νομούς με εικόνες και με πλοήγηση για κάθε μία! Δίπλα από την ονομασία της κάθε παραλίας σας έχουμε το σημείο στο χάρτη που βρίσκεται και αν διαθέτετε Smartphone τότε θα πλοηγηθείτε μέχρι τα πρώτα κύματα 🙂 ! Το ίδιο ισχύει και για τα αξιοθέατα που πέρα από την περιγραφή, υπάρχει και το στίγμα τους στο χάρτη. Βέβαια οι πληροφορίες είναι αρκετές και για αυτό θα θέλαμε, για τυχών λάθη που θα βρείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διευθετηθούν. Άλλη μία κατηγορία είναι οι πληροφορίες στο πως θα φτάσετε στο προορισμό που θα επιλέξετε. Παράλληλα με όλα αυτά θα υπάρχουν αφιερώματα και βίντεο για περιοχές και αξιοθέατα της Ελλάδας.
Ελπίζουμε με το infomust.gr να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο τον χρήστη που θα μας επισκεφθεί με τις πληροφορίες που θα βρει στην σελίδα μας,
και μην ξεχνάμε…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!