Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος του χειριστή εκχιονιστικού μηχανήματος στο Καρπενήσι – Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή…

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου από την είδηση του ξαφνικού θανάτου 58χρονου χειριστή εκχιονιστικού. Ο άτυχος χειριστής ξεκίνησε από το Καρπενήσι στις 07.00 το πρωί με το μηχάνημα του δήμου με προορισμό την Δομνίστα, επιχειρώντας καθαρισμό του οδικού δικτύου. Στις 9.00 τηλεφώνησε ο ίδιος στον αντιδήμαρχο Καρπενησίου Παντελή Χαλκιά και του παραπονέθηκε για πόνο στην πλάτη. Ο κ. Χαλκιάς του συνέστησε να σταματήσει, να βρει μέρος να ξεκουραστεί και αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Επειδή όμως, η κατάσταση του χειριστή χειροτέρευε, παράγοντες της περιοχής ανέλαβαν να τον μεταφέρουν με όχημα. Στην διαδρομή όμως συνάντησαν το ασθενοφόρο, όπου τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Καρπενησίου.

Δυστυχώς όταν έφτασε στο νοσοκομείο,ήταν εγκεφαλικά νεκρός, χωρίς πίεση και σφυγμό. Οι γιατροί έκαναν ότι ήταν δυνατόν αλλά ο χειριστής εξέπνευσε. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από την νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργήσει εντός της ημέρας ιατροδικαστής.

πηγή