Οι γυναίκες στο στρατό έχουν μια ιστορία 400 ετών και σε ένα μεγάλο αριθμό των πολιτισμών και των εθνών. Οι γυναίκες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο στρατό, από την αρχαιότητα και τις γυναίκες πολεμιστές, μέχρι και τις γυναίκες που υπηρετούν σήμερα και μπορείς να τις βρεις στους περισσότερους σύγχρονους στρατούς.
Ακολουθεί μια λίστα με τις πιο ελκυστικές γυναίκες στρατιωτικούς παγκοσμίως. Κάποιες από αυτές σίγουρα θα μπορούσαν να κερδίσουν οποιοδήποτε διαγωνισμό ομορφιάς, αλλά από την άλλη πλευρά, αυτές γυναίκες φαίνονται να είναι απόλυτα έτοιμες για να υπερασπιστούν με τη μαχητικότητα τους, τη χώρα που υπηρετούν.

Δείτε στη λίστα που δημοσιεύτηκε σε ξένα περιοδικά, τους 10 πιο ωραίους ελκυστικούς γυναικείους στρατούς του κόσμου.

10η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

US-Female-Soldier

Οι Αμερικανίδες γυναίκες στρατιωτικοί κατέχουν τη δέκατη θέση στην λίστα με τις πιο ελκυστικές γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις, στον κόσμο. Από το 2012, οι γυναίκες αποτελούν το 14% του αμερικανικού στρατού. Περισσότερες από 165.000 γυναίκες υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και περίπου 35.000 από αυτές υπηρετούν ως αξιωματικοί.

9η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΕΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Czesh-Republic-Female-Soldier

Όταν υπήρχε η Τσεχοσλοβακία, ο στρατιωτικός κανονισμός δεν επέτρεπε τις γυναίκες να υπηρετούν στο στρατό. Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, χρησιμοποιήθηκαν οι πρώτες γυναίκες, κυρίως σαν ιατρικό προσωπικό, στις διαβιβάσεις, και σε αντιαεροπορικά πληρώματα.  Στις μέρες μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των Τσεχικων Ενόπλων Δυνάμεων και ορισμένες στις θέσεις τους κρίνονται ιδιαίτερα απαραίτητες, ειδικά εκείνες που υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία.

8η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΩΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Polish-Army

Οι Πολωνέζες γυναίκες στρατιωτικοί κατέχουν την όγδοη θέση στην λίστα με τις πιο ελκυστικές γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις, στον κόσμο. Περίπου 2.500 γυναίκες υπηρετούν στις πολωνικές ένοπλες δυνάμεις. Όλες οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες και μπορούν να ενταχθούν και να υπηρετούν στον πολωνικό Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία καθώς και στις Ειδικές Δυνάμεις.

7η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

UK-Female-Soldier

Οι Βρετανίδες γυναίκες στρατιωτικοί κατέχουν την έβδομη θέση στην λίστα με τις πιο ελκυστικές γυναίκες στις ένοπλες δυνάμεις, στον κόσμο. Οι γυναίκες έχουν ενταχθεί στις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, εξακολουθούν να εξαιρούνται από τις πιο μάχιμες μονάδες του στρατού (Royal Marines-Royal Air Force).

6η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Ayesha-Pakistans-first-female-fighter-pilot

Το Πακιστάν είναι η μόνη χώρα στον ισλαμικό κόσμο όπου οι γυναίκες όχι μόνο υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά μετέχουν σε επιχειρήσεις και αποστολές . Οι γυναίκες έχουν θέση στο στρατό του Πακιστάν από το 1947. Το 2006, για πρώτη φορά γυναίκα έγινε πιλότος μαχητικού αεροπλάνου και συμμετείχε σε αποστολές της RAF.

5η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Female-Soldiers-Unload-ΙΣΡ

Το Ισραήλ είναι από τις λίγες χώρες που οι γυναίκες υπηρετούν υποχρεωτικά στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Όλες οι Ισραηλινές καλούνται στο στρατό όταν γίνουν 18 ετών, που σημαίνει ότι ο στρατός της χώρας είναι γεμάτος με γυναίκες. Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία το 31% του Ισραηλινού στρατού αποτελείται από γυναίκες, τρεις φορές δηλαδή περισσότερες από ό, τι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βέβαια το Ισραήλ φημίζεται ότι έχει και από τις πιο ελκυστικές γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, στον κόσμο.

4η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Greek-Woman-soldier

Στην 1η θέση της λίστας με τις πιο όμορφες και ελκυστικές γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις του κόσμου, βρίσκουμε τις Ελληνίδες στρατιωτικούς. Μπορεί στη χώρα μας να μην είναι υποχρεωτική η θητεία για τις γυναίκες, αλλά εν τούτοις όλο και περισσότερες εκπρόσωποι του «ωραίου φύλλου» εκπληρώνουν το όνειρο τους να υπηρετήσουν στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Γυναίκες πλέον βρίσκεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις του Ελληνικού Στρατού και σίγουρα δεν υπολείπονται πουθενά σε σχέση με τους άντρες συναδέλφους τους.

3η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Austrailian-woman-on-the-frontline

Οι Αυστραλέζες γυναίκες στρατιωτικοί κατέχουν την τέταρτη θέση στην λίστα με τις πιο ελκυστικές γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, στον κόσμο. Οι γυναίκες υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστραλίας από το 1899. Βέβαια υπήρχαν θέσεις γι’αυτές μόνο στην αυστραλιανή Νοσηλευτική Υπηρεσία Στρατού, μέχρι το Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο ρόλος αυτός επεκτάθηκε το 1941-42, όταν το Βασιλικό Ναυτικό της Αυστραλίας (RAN), ο Αυστραλιανός Στρατός και Βασιλική Αυστραλιανή Πολεμική Αεροπορία άρχισαν να δέχονται γυναίκες στις τάξεις τους. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 οι γυναίκες άρχισαν να χρησιμοποιούνται σε όλες τις θέσεις, συμπεριλαμβανομένων και ιδιαίτερα μάχιμων θέσεων.

2η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Russian-Army-Girl

Υπάρχει μια άποψη ότι η Ρωσία έχει τα πιο όμορφα κορίτσια στις τάξεις των Ένοπλων Δυνάμεων της χώρας. Είναι λεπτές, ιδιαίτερα κομψές και λαμπερές. Οι γυναίκες όμως του στρατού έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της χώρας τους. Τις βρίσκουμε στην 3η θέση της λίστας με τις πιο ελκυστικές γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων παγκοσμίως.

1η ΘΕΣΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Romanian-Female-Soldier

Στη 2η θέση της λίστας μας συναντάμε τις Ρουμάνες στρατιωτικούς. Μπορεί οι γυναίκες των Ρουμανικών Ενόπλων Δυνάμεων να μην θεωρούνται και από τις πιο εκπαιδευμένες και μάχιμες, αλλά κατά γενική ομολογία είναι από τις πιο όμορφες και ελκυστικές.

1