Δεκαέξι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτόρων που δραστηριοποιούνται στο Ριάντ

(Hotelbeds, Hafif Travel, Flyin Travel, Ejaz Travel, Jawwal Travel, Al Khalaf Travel, Al Faris Travel, Elaf Travel, Attar Travel, Global Travel Club Tour, ACTS, Time Travel, Al Mousim Travel, Al Tayyar Travel, Al Sarh και του γραφείου της Aegean στο Ριάντ), επισκέφθηκαν την Ελλάδα στο πλαίσιο των ταξιδιών εξοικείωσης (fam trips) που εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό για το στρατηγικό άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού σε δυναμικές αγορές της Μέσης Ανατολής.

Οι εκπρόσωποι των tour operators της Σαουδικής Αραβίας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το ταξίδι τους στην Ελλάδα και αναφέρθηκαν στις σημαντικές προοπτικές για την τουριστική συνεργασία και την προσέλκυση τουριστών από την αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Είχε προηγηθεί ξενάγησή τους στα αξιοθέατα της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής και επίσκεψή τους στο Ναύπλιο, την Επίδαυρο και στην Αίγινα.
Επιπλέον, με τους εκπροσώπους των tour operators και ταξιδιωτικών γραφείων της Σαουδικής Αραβίας είχε συνάντηση στην Αθήνα η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά (φωτογραφία), με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Ελλάδας και της προσέλκυσης τουριστών από τη συγκεκριμένη χώρα.
πηγή