Γερμανοί, Βρετανοί & Ρώσοι θα οδηγήσουν τον Ελληνικό τουρισμό σε ιστορικό ρεκόρ. Τα μαντάτα είναι αισιόδοξα και λένε ότι μόνο τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, όπως της Κω, της Ρόδου, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, τη Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Θεσσαλονίκης αναμένουν φέτος 6.000 νέες πτήσεις.

Η αύξηση των αφίξεων των τουριστών στη χώρα μας οφείλεται στις νέες αεροπορικές συνδέσεις με τη χώρα μας, οι οποίες αυτή τη σεζόν φθάνουν ημερησίως τις 150 από προορισμούς της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Εμφάνιση tourism_0.jpg

H Ελλάδα θα έχει ιστορικό ρεκόρ τουριστικών αφίξεων το 2017, μεταδίδει το ενημερωτικό portal της ένωσης ρώσων Tour Operator, ΑTOR, επικαλούμενο δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού, κ. Έλενας Κουντουρά, για αύξηση των κρατήσεων από καθιερωμένες και νέες αγορές από 15% έως 70% σε σχέση με πέρυσι. Όλοι μιλάνε για 30 εκατομμύρια τουρίστες- με ιδιαίτερη κινητικότητα μέχρι στιγμής, στις συνδέσεις από Ρωσία, Ισραήλ και Λίβανο. Την ίδια ώρα όμως, πυκνώνουν και οι μακρινές συνδέσεις με την Ελλάδα.

Εμφάνιση touristsrus.jpg

Το αεροδρόμιο Αθηνών θα υποδέχεται αφίξεις αεροσκαφών από την Ασία, τη Μ. Ανατολή και τις ΗΠΑ, προορισμοί από τους οποίους αναμένεται φέτος διψήφια αύξηση σε επίπεδο τουριστικών αφίξεων. Μόνο από την Ινδία, τα δεδομένα έκδοσης visa δείχνουν αύξηση της τάξεως των…..

 

Διαβάστε την συνέχεια