Στην Ελλάδα της κρίσης, αν θέλει μία εταιρία να προσελκύσει τους καταναλωτές, πρέπει να κάνει κινήσεις οι οποίες να διαφέρουν από τους υπόλοιπους.

Τα προϊόντα της πρέπει να είναι ιδιαίτερα, με πολύ γούστο και η συνολική εικόνα της να εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες της.

Μία τέτοια λοιπόν εταιρία είναι το Design Is This, ένα φυσικό κατάστημα και ένα eshop για έπιπλα design, φωτισμός, προϊόντα μόδας και διακοσμητικά αντικείμενα.

Πολλές φορές, ξοδεύουμε αρκετό χρόνο αλλά και χρήματα για την διακόσμηση του σπιτιού μας και αμελούμε τον πιο σημαντικό παράγοντα που μπορεί να αναδείξει τον κάθε χώρο μας, τον φωτισμό του.
Τα φωτιστικά, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και δεν είναι λίγες οι φορές που μας βοηθούν καταλυτικά να νιώσουμε και να δουλέψουμε καλύτερα. Ο σύγχρονος φωτισμός περιλαμβάνει στοιχεία της αρχιτεκτονικής, του design, της τέχνης και της επικοινωνίας ώστε να δώσει στον χώρο σας το απαραίτητο ύφος αλλά και να προσδώσει την αίγλη που χρειάζεται.
Επομένως η επιλογή του φωτισμού για κάθε χώρο είναι ζωτικής σημασίας και αποτελεί την πιο καθοριστική πινελιά του, καθός εκτός απο χρηστική αξία μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία και την διάθεση μας, να βοηθήσει στην συγκέντρωση μας αλλά και να μας χαλαρώσει.

Στο DesignIsThis θα βρείτε φωτιστικά μοντέρνα, με εκκεντρικά χρώματα αλλά και απρόσμενα σχήματα από ασυνήθιστα υλικά που μπορούν να δώσουν προσωπικότητα και στυλ στον χώρο σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ξεχωριστά προϊόντα που αλλάζουν την οπτική του σπιτιού μας !

Το YOY Wall από την Innermost προβάλει το φως στον τοίχο και δημιουργεί το σχήμα ενός φωτιστικού. Κατασκευασμένο από ατσάλι και αλουμίνιο παντρεύει την ψευδαίσθηση με την σύγχρονη τεχνολογία και καταρρίπτει τους κοινά αποδεκτούς κανόνες της οπτικής μας αντίληψης.

5

Το κρεμαστό φωτιστικό οροφής Latitude από την Innermost μπορεί να προβάλει το φως προς κάθε κατεύθυνση και μπορεί να μετατραπεί από κεντρικό φωτιστικό σε έναν χώρο, σε δευτερεύουσα πηγή φωτισμού, ακόμη και σε φωτιστικό δαπέδου!

6

Το φωτιστικό τοίχου / απλίκα Jeeves από την Innermost, ένα παιχνιδιάρικο και συνάμα λειτουργικό στοιχείο, είναι εμπνευσμένο από το έργο του Βέλγου καλλιτέχνη René Magritte.

7

Σεβόμενοι πάντα το στυλ του καθιστικού, επιλέξτε ένα φωτιστικό που να ολοκληρώνει σε ύφος το σαλόνι σας καθώς ανάλογα με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες ενός χώρου, επαγγελματικού ή οικιακού επιλέγεται διαφορετικός φωτισμός και δημιουργούνται διαφορετικά αποτελέσματα.

Αν αναζητάτε φωτιστικά που θα κάνουν τους επισκέπτες σας να τα κοιτάνε συνέχεια, φωτισμό δαπέδου με σχεδιασμό αιχμής, φωτισμό τοίχου που παίζει με τις αποχρώσεις και τις φωτοσκιάσεις, ή επιτραπέζια κομμάτια που δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα, η συλλογή του Design Is This είναι αυτό που ψάχνατε.

Επισκεφθείτε το site του Design Is This και ανακαλύψτε καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα προσεκτικά από σχεδιαστές που έχουν ένα όραμα για ένα καλύτερο (και πιο κομψό) αύριο!

Κάντε κλικ στο παρακάτω link.

Designisthis.com