Συχνά αναφερόμαστε μέσα από τις σελίδες του Infomust.gr για άτομα, επιχειρήσεις και γενικά για ότι όμορφο και διαφορετικό υπάρχει στη δική μας Ελλάδα.

Σήμερα θα σας προτείνουμε μία ελληνική ιστοσελίδα που η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική… και όχι μόνο. Το e-stage.gr είναι μία δημοφιλής ιστοσελίδα που οι διαχειριστές της είναι άτομα με φρέσκιες ιδέες, έμπειρα στο χώρο των media και με πολλές μουσικές γνώσεις.

Καθημερινά θα βρείτε αφιερώματα από τα νέα μουσικά σχήματα, ιστορίες της παλιάς καλής εποχής του ’80, ’90… που κάποιοι τις έχουν ξεχάσει και κάποιοι δεν τις γνωρίζουν καθόλου!

Θέματα ποικίλης ύλης από την καθημερινότητα, συνεντεύξεις από καλλιτέχνες, κριτικές ταινιών, παρουσιάσεις  βιβλίων, θέματα για τις τέχνες και το πολιτισμό, ταξιδιωτικές προτάσεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Όσοι έχουμε επισκεφθεί το e-stage.gr το έχουμε αγαπήσει και καθημερινά μπαίνουμε για να μας ενημερώνει, διασκεδάζει, προβληματίζει ( με την καλή την έννοια ), και γενικά να μας ταξιδεύει μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες….

e-Stage.gr