Τέτοιες μέρες, κάθε χρόνο με το που έρχονται οι πρώτες ζέστες και η θερμοκρασία ανεβαίνει συνεχώς, παράλληλα αυξάνονται και οι σκέψεις μας στο που θα πάμε φέτος διακοπες, που θα κάνουμε τα μπάνια μας, τι μαγιό θα φορέσουμε, πως θα κρύψουμε τα λίγα η πολλά παραπάνω κιλά που έχουμε πάρει, πότε θα κάνουμε τις πρώτες αγορές των καλοκαιρινών ρούχων ( όσοι μπορούν βέβαια…) και πολλές άλλες τέτοιες καλοκαιρινές σκέψεις.

Βέβαια η χώρα μας  είναι η καλύτερη στο κόσμο, που καθένας μπορεί να βρει οτι τον ικανοποιεί  στις διακοπες του. Από τα υπέροχα βουνά, τα πολυάριθμα νησιά με τις πεντακάθαρες θάλασσες, τις λίμνες, τους ξεχωριστούς πολιτισμούς κάθε περιοχής και μία πληθώρα επιλογών που μία ζωή δεν φτάνει να ανακαλύψεις.

Αρκετοί από εμάς επιλέγουν  τους καλοκαιρινούς μήνες, τις παραθαλάσιες επιλογές, ξάχνοντας να βρουν την καλύτερη παραλία στην περιοχή που θα πάνε, την παραλία που θα εχει άμμο η βότσαλο, την απομονωμένη ή αυτήν που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, τι αξιοθέατα μπορούν να δουν πως μπορούν να πάνε και γενικότερα πληροφορίες, για το πως θα περάσουν καλύτερα.

kalo libadi

Εμείς στο infomust.gr έχουμε προσπαθήσει να ταξινομήσουμε τις παραλίες της Ελλαδάς μας, ανά νομό και ανά περιοχή, με τρόπο τέτοιο ώστε να μην κουράζει τον χρήστη και να βρίσκει εύκολα και γρήγορα, αυτό που ψάχνει χωρίς περιτά κλικ και χάσιμο χρόνο. Όλες οι παραλίες έχουν φωτογραφία, καθώς και το στίγμα κάθε μίας στο χάρτη, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε μέχρι την παραλία που θα διαλέξετε. Όπως καταλαβαίνετε η Ελλάδα εινα περικυκλωμένη από παραλίες και σίγουρα δεν έχουν περαστεί όλες, προσπαθούμε βέβαια στην συνεχόμενη καταχώρηση ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες, κάνοντας μία περιγραφή της κάθε μιας ώστε μαζί με την φωτογραφία να έχετε μια καλύτερη πληροφόρηση της περιοχής ( δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες ακόμα).

karbounolakkos

Μια άλλη κατηγορία ειναι τα αξιοθέατα που μπορείτε να θαυμάσετε στο μέρος που θα επισκεφθήτε και άλλη μια κατηγορία με πληροφορίες για το πως θα πάτε.

Επειδη πιστεύουμε ότι τα site που αναφέρονται συγκεκριμένα για ένα μέρος, έχουν πολλές πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες, στις σελίδες με τις πληροφορίες για το πως θα πάτε,έχουμε βάλει συνδέσμους για μεταφέρετε αυτόματα σε κάθε site για δίκη σας διευκόλυνση.

milopotamos

Παράλληλα με όλα αυτά που σας αναφέραμε, ανεβάζουμε καθημερινά άρθρα με νέα και αφιερώματα απο όλη την Ελλαδα

Χαρά μας ειναι να αναδειξουμε τις ομορφιές της χώρας  μας, γιατί πιστεύουμε οτι

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!