Ντροπή στο BBC one που έκανε τέτοια σειρά, τέτοια βλακώδη και φτηνιάρικη σειρά κακοποιώντας συγχρόνως την Ελληνική μυθολογία.

Και όσο η Ελλάδα δεν διαμαρτύρεται (τα αρμόδια υπουργεία), τόσο θα συνεχίσουν και θα παρουσιάζουν τέρατα και ανακρίβειες. Τι δουλειά έχει η χαμένη Ατλαντίδα, με τον Μινώταυρο, τον Ιάσωνα, την Μέδουσα, τον Πυθαγόρα και τον Ηρακλή;

Έχω γράψει ότι οι τηλεοπτικές σειρές Βρετανικής παραγωγής μου αρέσουν και τις προτιμώ από πολλές Αμερικάνικες. Έβαλα λοιπόν να δω μια τηλεοπτική σειρά του BBC one, που λέγεται Atlantis και έγινα έξαλλος. Την σταμάτησα πριν καν τελειώσει το πρώτο επεισόδιο, απ’ τα νεύρα μου.

Πρέπει άμεσα το υπουργείο Πολιτισμού, ή το Παιδείας ή όποιο στο διάολο πρέπει, να κάνουν επίσημη επιστολή σε όλα τα κινηματογραφική στούντιο και στις τηλεοπτικές παραγωγές να πάψουν να κακοποιούν την υπέροχη Ελληνική μυθολογία. Δεν μπορούν οι κινηματογραφικές ταινίες να στέλνουν τον Ηρακλή σαν μονομάχο στο Κολοσσαίο της Ρώμης, ούτε να παραποιούν τον Όμηρο και την Ιλιάδα, ούτε να βάζουν τον Ιάσωνα να σκοτώνει τον Μινώταυρο… Δεν γίνεται. Το απαγορεύουμε….

Διαβάστε περισσότερα…