Μία απόφαση για επιστροφή στα ερτζιανά ενός ειδικού της μουσικής, φτάνει ώστε εμείς σαν ακροατές να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα σαββατοκύριακα μέσα από τα ραδιόφωνά μας, εκλεκτές μουσικές και τραγούδια από το Ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο, συνεντεύξεις από ανθρώπους που επηρέασαν τα ελληνικά δρώμενα, αφιερώματα για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ με τον δικό του μοναδικό τρόπο…!

Η εκπομπή θα λέγεται Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ και μπροστά από το μικρόφωνο θα είναι ο αγαπημένος μας ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ.

Έτσι λοιπόν κάθε Σαββατοκύριακο από τις 6μμ- 9μμ στα Παραπολιτικά FM 90.1 θα ακούμε ειδήσεις και σχόλια για ότι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη μας. Όλα αυτά, μαζί με …. και τηλεφωνικές συνομιλίες με γνωστούς ανθρώπους. Στις πρώτες εκπομπές θα ακούσουμε τους: Σταμάτη Κραουνάκη, Γρηγόρη Βαλτινό, Στέφανο Κορκολή, Σοφία Αρβανίτη, Τάσο Μελετόπουλο, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Παρθενόπη Μπουζούρη, Kelly Kaltsi κ.α.

PARAPOLITIKA FM, Παραπολιτικά FM 90.1, Η μικρή μας πόλη, NIKOS MOURATIDIS, ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, WEEKEND, nikosonline.gr

Χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρει ότι « η απόφαση μου να επιστρέψω στο ραδιόφωνο μετά από κάποια χρόνια αποχής, σηματοδοτεί αρκετά πράγματα. Θέλω να παίξω ωραίες μουσικές, ωραία τραγούδια και να μιλάω για την ΖΩΗ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΤΕΧΝΕΣ. »