Οι αναγνώστες του thetoptens.com ψήφισαν και και κατέταξαν την Ελλάδα στην 17η χώρα του κόσμου. Δείτε μία ιδέα τι νιώθουν για την χώρα μας όλοι όσοι την ψήφισαν  :

Αυτοί οι άνθρωποι θα πεθάνουν για την ελευθερία, άνδρες, γυναίκες, γέροι νέοι, έχουν τα κότσια να σταθούν σε οποιοδήποτε, αλλά εξακολουθούν να έχουν την  γλυκύτητα μέσα τους.


Η Ελλάδα ποτέ δεν έκλεψε από κανέναν, ούτε έβλαψε κανέναν, αλλά η Ελλάδα έδωσε στον κόσμο τα πάντα χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Είναι ταπεινός λαός και βοηθά τους άλλους, . Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κρατήσει την ιστορία τους στη ζωή για χιλιάδες χρόνια.

Δεν έχει σημασία τι οικονομικά προβλήματα έχουν, το σίγουρο είναι ότι θα σας φροντίσουν σαν να ήσασταν οικογένεια τους. Πολύ ανοιχτοί σε άλλους και φιλόξενοι με τους τουρίστες με μεγάλη ανοχή και τη γενναιοδωρία. Μία χώρα με πανέμορφες παραλίες, νόστιμα φρέσκα τρόφιμα, καθαρό αέρα – είχαμε περάσει τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου στην Ελλάδα.

Ας μην ξεχνάμε την τεράστια συνεισφορά στον κόσμο που διαμόρφωσαν την ίδια την ύπαρξή μας: η φιλοσοφία (ανθρωπισμός), το θέατρο, τα μαθηματικά, τη γλώσσα, αριθμητική, άλγεβρα, φυσική, τη μουσική, το δράμα / κωμωδία, την ηθική, την ιατρική (όρκο του Ιπποκράτη εξακολουθεί να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ιατρικής δεοντολογίας ), η αρχιτεκτονική (δείτε Ουάσιγκτον, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Ρώμη .. (πήρε σχεδόν τα πάντα από την Ελλάδα!) … Γεωμετρία, αστρονομία (μέτρησε την περίμετρο της γης πάνω από 2.000 χρόνια πριν!) … το όνομά σας αυτό, που ξεκίνησε: OLYMPICS, μαραθώνιος, ακόντιο, δίσκος, πάλη, πυγμαχία, σπριντ, ρελέ … Αθλητισμός εφευρέθηκαν στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα δεν έχει αλλάξει τον κόσμο, η Ελλάδα έκανε τον κόσμο — και μάντεψε λαοί, είμαστε όλοι λίγο Έλληνες στο DNA μας, οπότε ας όλοι κατέχουν τη δόξα μαζί!

Δείτε την κατάταξη των Χωρών ΕΔΩ

Δείτε τα σχόλια των αναγνωστών για την Ελλάδα ΕΔΩ