Μια κίνηση που πραγματοποιείται σε 70 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο – Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί από το Πάρκο Νέας Ελβετίας

Το πιο πρωτότυπο ποδηλατικό και οικολογικό event της χώρας, η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία επιστρέφει για 9η χρόνια στη Θεσσαλονίκη και η έναρξη έχει οριστεί για την Παρασκευή το απόγευμα στο Πάρκο Νέας Ελβετίας (τέρμα Χαριλάου, Παπαναστασίου).

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει bodypainting, μουσικές και δρώμενα πριν την ποδηλατοδρομία που θα αρχίσει στις 19:00.

Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί πάρτι στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Αθλητισμού WE, 3ης Σεπτεμβρίου-Γ. Λαμπράκη (όπισθεν ΔΕΘ, πρώην παγοδρόμιο) με live από Lostre Community και Κρούση (ομάδα κρουστών), DJ set Γυμνός Ποδηλάτης και άλλες εκπλήξεις, το οποίο θα αρχίσει στις 10 το βράδυ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα εναλλακτικά μη μηχανοκίνητα μέσα μετακίνησης όπως skate-rollers, πατίνια, αμαξίδια κ.α.

πηγή