Με φόντο τα όμορφα και καταπράσινα τοπία της Κατερίνης, και φυσικά τον Όλυμπο, το βουνό των θεών, να δεσπόζει επιβλητικός, οι παραλίες του νομού Πιερίας έχουν τη δική τους ομορφιά και τον δικό τους χαρακτήρα.

Η Παραλία είναι η πιο κοντινή ακτή στην πόλη της Κατερίνης και έχει μήκος χιλιομέτρων. Η πρόσβαση είναι εύκολη, η αμμουδιά ατελείωτη, τα νερά κρυστάλλινα και οι παροχές άφθονες κι έτσι η Παραλία Κατερίνης είναι πολύ δημοφιλής προορισμός, τόσο για Έλληνες όσο και για πολλούς ξένους τουρίστες.

Η όμορφη παραλία, οι υποδομές της, η πληθώρα των καταλυμάτων και η έντονη νυχτερινή ζωή προσελκύουν πολλούς παραθεριστές που συνδυάζουν διακοπές και μπάνια με έντονη διασκέδαση. Άλλωστε για τους κατοίκους της περιοχής, η μεγάλη αμμουδιά της Παραλίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και ενδείκνυται για βόλτα και βουτιές.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ