Η Αθήνα την νύχτα έχει βαθιά μεσάνυχτα. Ακόμα επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Καμία πρωτοτυπία, τίποτα καινούργιο, συνεργασίες δήθεν εντυπωσιακές, τραγουδιστές καβαλημένα καλάμια που βγαίνουν στις 2 μετά τα μεσάνυχτα και πάει λέγοντας…..

Λένε ότι συνεργάζονται αλλά υπάρχουν φορές που ούτε στο στούντιο της φωτογράφησης για να κάνουν την αφίσα δεν συναντιόνται. Στο πρόγραμμα δε, με το ζόρι να πουν κάποιο ντουέτο… για να μην μιλήσω για την ταμπέλα. Ο καθένας πια θέλει δική του ταμπέλα. Δεν ανέχεται να μπει δίπλα του κάποιος….

Μίλαγα φίλους μου στο τηλέφωνο και ανάμεσα στα υπόλοιπα που είπαμε (μάλλιασε η γλώσσα μας), αναφερθήκαμε και στην νυχτερινή Αθήνα της επόμενης σεζόν που απ’ ότι φαίνεται ακόμα μια χρονιά ατελείωτης διασκεδαστικής πλήξης μοιάζει να περιμένει τους απανταχού λάτρεις της νύχτας. Νέες συνεργασίες κάνουν την εμφάνισή τους, με κορυφαία εκείνη ανάμεσα σε Νότη Σφακιανάκη και Τόλη Βοσκόπουλο (που δεν θα γίνει). Ακολουθεί η μεγάλη συνεργασία του Χρήστου Δάντη με τον Stan (που θα γίνει τελικά)…. και η συνεργασία του Ρέμου, που δεν υπάρχει, μια και δεν βρίσκει ταίρι!!

Συνεχίζοντας την ίδια συνταγή, να δούμε πότε όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες της νύχτας θα αποφασίσουν να κάνουν και κάτι διαφορετικό… μπας και μας εκπλήξουν… γιατί αν διαβάσετε τα “σχήματα” της σεζόν που έρχεται θα πεθάνετε από την πλήξη. Τα έχουμε ξαναδεί και τα έχουμε ξανακούσει. Φτάνει. Για να δούμε λοιπόν, τι θα ακούσουμε……

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr