Η Ελλάδα είναι μια χώρα με τουρισμό και τους χειμερινούς μήνες και τους καλοκαιρινούς. Οι τουρίστες που καταφθάνουν στη χώρα μας κατά χιλιάδες κάθε χρόνο για να περάσουν τις μέρες των διακοπών τους στον όμορφο τόπο μας, φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις στις βαλίτσες τους και αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα εικονες
Στην περίοδο που είμαστε τώρα, οι περισσότεροι αναζητάνε προορισμούς σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα για να απολαύσουν τα μαγευτικά νερά των ελληνικών ακτών, είτε αυτοί είναι κάποιο νησί, είτε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος. Βέβαια υπάρχει και ένας σημαντικός αριθμός τουριστών που επιλέγουν πιο ορεινούς προορισμούς για να ανακαλύψουν το φυσικό πλούτο της ενδοχώρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα φυσικη ομορφιά
Σε μία χώρα που οι επιλογές για εναλλακτικές προτάσεις είναι τόσες πολλές και μάλιστα σε όχι μεγάλη απόσταση μεταξύ τους ( πολλές φορές το βουνό αγγίζει την ακτή ), αποτελεί πόλο έλξης τουριστών, αλλά δυστυχώς και την ζήλεια χωρών που δεν τα έχουν και τα λιγουρεύονται…!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα εικονες

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα φυσικη ομορφιά

Οι θάλασσες μας είναι γεμάτες από γραφικά νησιά, που πρέπει να επισκεπτείς το καθένα πολλές φορές για να το ανακαλύψεις και να μάθεις όλα τους τα μυστικά που βρίσκονται εκεί για να ομορφαίνουν το τόπο.  Η ορεινή Ελλάδα με τα μαγευτικά χωριά της και τους φιλόξενους ανθρώπους, είναι εκεί για να φιλοξενήσουν και να διδάξουν στους ξένους τουρίστες τι σημαίνει φιλοξενία και αγάπη για το τόπο σου!

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλαδα χωρια ομορφα
Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο της Γης, δεν ξέρω αν αυτό αληθεύει, αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι η Ελλάδα είναι ένα ευλογημένο μέρος, με φυσικές ομορφιές απείρου κάλους, αλλά δυστυχώς και με ανθρώπους που την διοικούν χωρίς να την αγαπούν!