Έσπασε κάθε ρεκόρ η συμμετοχή, με τους Πατρινούς να τρέχουν για καλό σκοπό!

Στα «γαλάζια» ντύθηκε η Πάτρα το πρωί της Κυριακής, όπου δεκάδες Πατρινοί έτρεξαν για καλό σκοπό συμμετέχοντας στο «Run Greece». 

Η ανταπόκριση φέτος, κρίνοντας από τον κόσμο που πήρε μέρος στις τρεις διαδρομές που έλαβαν χώρα (5.000, 10.000, παιδική κούρσα), πρέπει να ξεπέρασε κάθε ρεκόρ. Στο κέντρο της Πάτρας, μπορούσε να δει κανείς να τρέχουν, ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Μικρά παιδιά από σχολεία και ακαδημίες σωματείων, μαθητές από σχολεία γυμνασίου και λυκείου, αθλητές από διάφορες ομάδες, διαφόρων αθλημάτων, φοιτητές από διάφορες σχολές, οικογενειάρχες που έτρεχαν μαζί με τους μπόμπιρες τους (ακόμα και αν αυτοί ήταν στο καρότσι) γυναίκες που έδωσαν και αυτές την δική τους παρουσία στην μεγάλη αυτή διοργάνωση και φυσικά αρκετοί ηλικιωμένοι που δεν αντιστάθηκαν ούτε και φέτος στον πειρασμό και παρά τα χρονάκια τους έτρεξαν για καλό σκοπό.

Έτρεξαν για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, τις εκατοντάδες οικογένειες της Πάτρας που περνούν δύσκολες στιγμές εξαιτίας της κρίσης που ταλανίζει την κοινωνία, δίνοντάς τους έτσι ένα χέρι βοήθειας, δίνοντάς τους κουράγιο για να μπουν και πάλι στην μάχη της ζωής, στον αγώνα της καθημερινότητας, σε έναν αγώνα δρόμου αρκετά ανώμαλο, έτσι όπως τον έχει κάνει η εποχή και από τον οποίο οι πολιτικές που ακολουθούνται τους έχουν αποκλείσει.

Γιατί τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Run Greece εκεί θα πάνε. Στις ανάγκες του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, με την Wind, τον μεγάλο χορηγό του Run Greece, να ενισχύει τις κοινωνικές δράσεις του τρίτου μεγαλύτερου δήμου της χώρας.

Η Wind έδειξε έτσι και φέτος το κοινωνικό της πρόσωπο και μαζί με τον ΣΕΓΑΣ, την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και το Δήμο της Πάτρας – τους υπόλοιπους συν- διοργανωτές- οργάνωσε τον μαζικότερο αγώνα δρόμου που έγινε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ