Το τελευταίο που μπορεί να φανταζόταν η Ρωξάνη Μαρτίνη, όταν πήγαινε στο χωριό Κούμανι, στην Ηλεία, για να εργαστεί ως αναπληρώτρια δασκάλα στο δημοτικό της περιοχής, ήταν ότι, μετά από ένα χρόνο, θα παντρευόταν το δάσκαλο του σχολείου. 

Τελικά, όχι μόνο τον παντρεύτηκε, αλλά ο λόγος που όλο το ίντερνετ μιλάει για το γάμο τους είναι ότι σε αυτόν συμπεριέλαβε και τις μαθήτριες της τάξης ως -τι άλλο;- παρανυφάκια.

Δυτική Ελλάδα: Δύο δάσκαλοι ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν κι έβαλαν για παρανυφάκια τις μαθήτριες της τάξης! (pics)Δυτική Ελλάδα: Δύο δάσκαλοι ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν κι έβαλαν για παρανυφάκια τις μαθήτριες της τάξης! (pics)Δυτική Ελλάδα: Δύο δάσκαλοι ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν κι έβαλαν για παρανυφάκια τις μαθήτριες της τάξης! (pics)

«Είναι σαν οικογένεια η τάξη μου» είπε η Ρωξάνη στο patrisnews.

«Ήταν η πρώτη χρονιά που συνεργάστηκα με τον πλέον σύζυγο μου, στο ίδιο σχολείο και έτσι ξέραμε πως δεν μπορούσαν να λείπουν οι μικροί μαθητές μας από μια τόσο ξεχωριστή μέρα

Οι μικρές μαθήτριες βάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό και όλη την αγάπη τους, έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση και έκαναν τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των μαθητριών. Μεγαλώνουν εξαιρετικά παιδιά, που θα δώσουν απλόχερη αγάπη στον κόσμο μας που τόσο την έχει ανάγκη

Δυτική Ελλάδα: Δύο δάσκαλοι ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν κι έβαλαν για παρανυφάκια τις μαθήτριες της τάξης! (pics)