Η Τσέλσι προσφέρει, σύμφωνα με τους Ιταλούς, 35 -40 εκατ. ευρώ στην Ρόμα, προκειμένου να ντύσει με την φανέλα της τον Κώστα Μανωλά.

Αυτό αποκαλύπτει, η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Ρώμης «Il Tempo», υποστηρίζοντας ότι, έπειτα από επιθυμία του Αντόνιο Κόντε, που όλα δείχνουν ότι θα κάθεται στον πάγκο της Τσέλσι μετά το Euro 2016, η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς προχώρησε σε πρόταση, 35-40 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένο το ενδιαφέρον τουλάχιστον τριών αγγλικών συλλόγων (εκτός από την Τσέλσι αναφέρεται και η Άρσεναλ) αλλά και ισπανικών ομάδων, υποστηρίζοντας ότι μέχρι τώρα η Ρόμα «έχει αποκρούσει αυτές τις επιθέσεις». Γι αυτό άλλωστε, προχωρώντας ένα βήμα πιο κάτω, πρότεινε στον Μανωλά συμβόλαιο μέχρι το 2020.

«Σύμφωνα με την στρατηγική που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ρόμα ο Μανωλάς δεν πρόκειται να μετακινηθεί», αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Ο Σαμπαντίνι τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ιταλό μάνατζερ του παίκτη, για την ανανέωση του συμβολαίου του και την αύξηση των αποδοχών του που θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατ ευρώ. Η πρόθεση του Παλότα είναι να απορρίψει κάθε πρόταση που έρχεται για τον Μανωλά, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που φτάνουν από την Αγγλία», υποστηρίζει η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας.

πηγή