Μέσα από τις σελίδες του infomust.gr το οποίο είναι ένα site αφιερωμένο στην Ελλάδα, συχνά φιλοξενούμε εκτός από αφιερώματα σε τόπους και αξιοθέατα και αξιόλογους έλληνες που με την παρουσία τους δηλώνουν πως σε τέτοιες δύσκολες εποχές, προτιμούν να έχουν υψηλά στάνταρ και με πρωταρχικό μέλημα το σεβασμό του καταναλωτή.

 

Μιλάμε για τον βραβευεμένο Ζαχαροπλάστη Γιάννη Κουτσούκο ιδιοκτήτη εταιρίας δεύτερης 212γενιάς Glykaki, η όποια αισίως κλείνει τα 25 χρόνια στο χώρο της ζαχαροπλαστικής.

Η εταιρία Glykaki βρίσκεται σε όλα τα ψυγεία της Ελλάδας σε ατομικές συσκευασίες φρέσκων γλυκών με γεύσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα. Η συνταγή τόσο απλή αλλά συνάμα και τόσο δύσκολη, αγνά υλικά, μεράκι για

1888557_10202603239155097_7876977_n
7o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΡΟΝΟΜΙΑ 2014

δουλεία και σεβασμό στον καταναλωτή. Αυτά ήταν τα λόγια του Γιάννη Κουτσούκου που μας είπε όταν βρεθήκαμε  στο εργαστήριο του, όπου οι κανόνες υγιεινής είναι το Α και το Ω στην δουλεία του.

 

glykaki_logo_72dpi_site_copy

 

 

 

 

Τα γλυκά είναι φτιαγμένα από υλικά άριστης ποιότητας, βασισμένα σε ένα συνδυασμό παραδοσιακών και σύγχρονων συνταγών, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση γεύσης και απόλαυσης.

Η μεγάλη γκάμα ατομικών συσκευασμένων γλυκών που παράγει καθημερινά μπορούν να καλύψουν όλες τις γλυκές γαστρονομικές απαιτήσεις, όσο ιδιαίτερες και αν είναι!

http://www.glykaki.gr/images/stories/slider/slider1.jpg

Την εταιρία Glykaki μπορείτε να την δείτε διαδικτυακά στο παρακάτω link

Glykaki.gr