Σε συστράτευση για το θέμα των διοδίων καλεί τους δημάρχους ο Απόστολος Γκλέτσος τονίζοντας ότι πέρα από την οικονομική επιβάρυνση τίθεται και θέμα ασφάλειας.

Μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο ΝΕΤ με αφορμή ανοιχτή του επιστολή ο δήμαρχος Στυλίδας επισήμανε ότι πρέπει να ξεκινήσει δυναμικός αγώνας

Ο Απ. Γκλέτσος προανήγγειλε κινητοποιήσεις και μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του είπε: «Άμα θέλετε θα το λύσω εγώ (σ.σ. το πρόβλημα)»

«Τα εκκενώνουμε και μετά τα ανατινάζουμε τα διόδια. Αν χρειαστεί θα το κάνουμε και αυτό. Πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι η επιβίωση του ελληνικού λαού», τόνισε.

Η επιστολή του Α. Γκλέτσου:

2016 ΔΙΟΔΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Είναι καιρός αγαπητοί συνάδερφοι της Αυτοδιοίκησης όλης της χώρας να επανεξετάσουμε να συζητήσουμε να προτείνουμε απόψεις και ενδεχομένως λύσεις προς την κυβέρνηση και γενικότερα προς την Βουλή σχετικά με το θέμα των διοδίων. Είτε μας αφορά άμεσα επειδή έχουμε διόδια στου Δήμους μας είτε έμμεσα επειδή οι δημότες μας περνούν από τα διόδια είτε τέλος πάντων επειδή το κόστος στις μεταφορές λόγω διοδίων φτάνει στο ράφι στο φτωχό καταναλωτή δημότη μας. Όσοι έχουμε διόδια στους δήμους μας αντιμετωπίζουμε και το μέγα πρόβλημα με την οδική ασφάλεια. Προτρέπω λοιπόν και προτείνω σε όλους τους Δημάρχους να μιλήσουμε με τους δημότες μας, να συνεδριάσουμε στα Δημοτικά μας Συμβούλια και να επανεξετάσουμε την στάση μας. Βεβαίως η κοινωνική ειρήνη είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα αλλά πριν από όλα και πάνω από όλα είναι η επιβίωση του λαού μας.

Πρόεδρος Προσωρινής Διοικούσας Παράκτιον

Δήμαρχος Στυλίδας – Απόστολος Γκλέτσος

Υ.Γ: Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον εσωτερικό τουρισμό και πως αυτός βάλλεται από τα διόδια

πηγή