Μπορεί να μην καταφέρουμε να πάμε ποτέ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να ξέρουμε πού κρύβεται η πολυτέλεια και η χλιδή στην μικρή μας Ελλάδα . Πόσο μάλλον όταν την εξυμνεί η Γαλλική Vogue στο τελευταίο της τεύχος. 

Μέρη όπως η Πελοπόννησος, η Μύκονος και η Σαντορίνη φυσικά και δεν λείπουν από τη λίστα μιας και σε αυτά τα μέρη βρίσκονται μερικά από τα πιο ντιζαϊνάτα, με απίστευτες παροχές και θέα ξενοδοχεία στον κόσμο. 

 

Amanzoe, Κρανίδι

Είναι το πιο ακριβό ξενοδοχείο του 2016, ονομάζεται Amanzoe και βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην Αθήνα. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην κομώπολη Κρανίδι η οποία ανήκει στον νομό Αργολίδας, στην Πελοπόννησο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα σε μια μεγάλη έκταση από αμπέλια και ελαιόδεντρα και περιλαμβάνει 38 βίλες με ιδιωτική πισίνα η καθεμιά.  

ξενοδοχεία

Αυτό είναι το Amanzoe στο Κρανίδι.

 

Aνέμη, Φολέγανδρος

Σίγουρα η Φολέγανδρος δεν ανήκει στα πιο δημοφιλή νησιά. Είναι ένα μικρό νησί με λίγο τουρισμό αλλά με ένα ξενοδοχείο που αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Η Ανέμη έχει 44 δωμάτια καθένα από τα οποία είναι πανέμορφα διακοσμημένο. Η διακόσμησή τους είναι μίνιμαλ αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα και παραδοσιακή-νησιώτικη. 

ξενοδοχεία

Η Aνέμη στην Φολέγανδρο.

Taneiron Blue Retreat, Mάνη

Ένα από τα καλύτερα boutique hotels της Ελλάδας βρίσκεται στην πανέμορφη Μάνη, στην Πελοπόννησο. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο να ξεχωρίζει είναι η πισίνα του η οποία βρίσκεται στην οροφή του ξενοδοχείου. Επομένως η θέα από αυτήν είναι εκπληκτική. 

 

ξενοδοχεία

Το πολυτελές ξεοδοχείο Taneiron Blue Retreat στη Mάνη.

San Giorgio, Μύκονος

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρίσκεται το πιο μποέμ ξενοδοχείο του οποίου η διακόσμηση είναι εκπληκτική. Το ξενοδοχείο έχει μια υπέροχη πισίνα ιδανική για πολυτελείς βουτιές ενώ το ιταλικό φαγητό που προσφέρει είναι «όλα τα λεφτά» σύμφωνα με την Γαλλική Vogue. 

ξενοδοχεία

Το San Giorgio στη Μύκονο.

Bellonias Villas, Σαντορίνη  

Το Bellonias Villas είναι ένα ξενοδοχείο που αποτελείται από 20 βίλες καθεμιά από τις οποίες έχει τη δική της ιδιωτική πισίνα η οποία μαγεύει τους πάντες. Πολύ κοντά στις βίλες βρίσκεται η μαύρη θάλασσα. 

ξενοδοχεία

Το Bellonias Villas στη Σαντορίνη.

Sani Dunes, Χαλκιδική

Στην πανέμορφη Χαλκιδική βρίσκεται το παριζιάνικο Sani Dunes που φέρνει κάτι από γαλλικό αέρα στον ελληνικό ουρανό. Το ξενοδοχείο αυτό έχει μια εκπληκτική παραλία ακριβώς μπροστά του και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

ξενοδοχεία