Αττική

 

Ανακαλύψτε τις παραλίες στο Νομό Αττικής !

 

Στο Νομό της Αττικής μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει την δική του παραλία, καθώς υπάρχει τεράστια ποικιλία από παραλίες κάθε είδους.

Παραλίες στις οποίες θα μπορέσετε να απολαύσετε το μπάνιο σας με απόλυτη ηρεμία και παραλίες όπου υπάρχει αρκετός κόσμος δίπλα σας. Παραλίες είτε με άμμο, είτε με βότσαλο , τοποθεσίες που θα πιστεύετε ότι είστε αρκετα μακρύα από την Αθήνα και γενικά έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την καλύτερη παραλία στο Νομό Αττικής για εσάς .

 

                 anatoliki attiki     ditiki attiki     notia attiki

 

Με σύστημα πλοήγησης σε κάθε παραλία !

Στο Infomust.gr έχουμε χωρίσει το Νομό Αττικής σε τρεις κατηγορίες  Ανατολική, Δυτική  και Νότια ,  όπου μπορείτε να μπείτε σε κάθε μία και να ανακαλύψετε τις παραλίες  που υπάρχουν.

Όπως θα δείτε,  παρόλο που υπάρχουν παραλίες στις οποίες θα πρέπει να πληρώσετε ένα αντίτιμο για να τις προσεγγίσετε λόγω των παραλιακών μαγαζιών, υπάρχουν πάρα πολλές ελεύθερες παραλίες στην Αττική χωρίς είσοδο. 

Σε κάθε μία παραλία υπάρχει φωτογραφία και το ακριβές σημείο που βρίσκεται. Επίσης δείτε και τους τρόπους που μπορείτε να φτάσετε στην παραλία με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

Βρείτε τις καλύτερες παραλίες !