Σπέτσες

 

Οι Σπέτσες αποτελούνται από το νησί το Σπετσών και τρεις μικρότερες νησίδες, η Σπετσοπούλα, ο Άγιος Ιωάννης και το Μικρό Μπούρμπουλο.
Το μαγευτικό φυσικό τοπίο με τις φανταστικές και πεντακάθαρες παραλίες στο νησί των Σπετσών, το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα, τα γραφικά δρομάκια με τις άμαξες δημιουργούν μία εξαιρετική επιλογή για τις διακοπές σας.
Στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσώνυπάρχουν πολλά μονοπάτια για αυτούς που αγαπάνε την πεζοπορία και την ποδηλασία,που μπορείτε να τα διασχίσετε. Επίσης για τους λάτρες της νυχτερινής διασκέδασης, υπάρχουν πολλά μπαρ και κλαμπ που θα φροντίσουν να περάσετε τα βράδια όσος το δυνατόν καλύτερα και για εκείνους που θέλουν να θαυμάσουν τα αξιοθέατα κάθε περιοχής, υπάρχουν αρκετά από αυτά που μπορείτε να δείτε.
Για να φτάσετε στις Σπέτσες θα πρέπει να πάτε μέσω Πειραιά με ferryboatτο οποίο περνάει από όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού ή διαλέξετε τα ιπτάμενα δελφίνια που είναι πιο γρήγορα.Επίσης από την Κόστα, που βρίσκεται απέναντι από τις Σπέτσες και να πάρετε από εκεί το ferryboat. Να σας θυμίσουμε ότι η κυκλοφορία των Ι.Χ. οχημάτων απαγορεύεται στις Σπέτσες και τα υπόλοιπα οχήματα συμπεριλαμβανομένων και των δικύκλων, υπόκεινται σε ειδικές ρυθμίσεις του Δήμου Σπετσών και της Νομαρχίας Πειραιά, που καλό θα είναι να πληροφορείσθε έγκαιρα.

 

paralies d aksiotheata d(3) pws tha pas d