παραλίες στον Πόρο

Κάντε κλικ στο χάρτη,για να μπορέσετε να δείτε την παραλία!

 

paralies d aksiotheata d(3) pws tha pas d

 

a(1)Ανακαλύψτε τις παραλίες στον Πόρο!

 

 

 

 

Ασκέλι (χάρτης)

Σε μία περιοχή γεμάτη από μπαράκια, εστιατόρια και ταβέρνες, με ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, βρίσκεται η οργανωμένη αμμώδης παραλία.

askeli

Βαγιωνιά (χάρτης)

Στο βόρειο μέρος του νησιού σε ένα όμορφο κολπάκι υπάρχει μία παραλία με άμμο και βότσαλο. Στο βυθό της μπορείτε να διακρίνετε την βυθισμένη πόλη, όπου διακρίνονται ακόμη πλακόστρωτοι δρόμοι.


bagionas

Κανάλι (χάρτης)

Μετά το γεφυράκι, που ενώνει το Προγυμναστήριο με το Συνοικισμό, βρίσκεται η οργανωμένη, αμμώδης παραλία που η πρόσβασή της γίνεται με τα πόδια. 

kanali

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε πόσο σας αρέσει η παραλία!

 

 

 

 

Λιμανάκι της Αγάπης (χάρτης)

Στο καταπράσινο και ρομαντικό τοπίο από πεύκα, μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να χαλαρώσετε από την ησυχία τη περιοχής. 

limanaki agapis

Μοναστήρι (χάρτης)

Ανατολίκα του νησιού, κάτω από τον λόφο που είναι κτισμένο το μοναστήρι, υπάρχει μία ήσυχη και οργανώμενη πλαζ. Επίσης στην περιοχή θα βρείτε ταβέρνες για φρεσκότατο φαγητό.  

monastiri

Ρώσικος Ναύσταθμος (χάρτης)

Σε ένα πευκόφυτο όρμο, στα δυτικά του λιμανιού του Πόρου, υπάρχει μία παραλία με άμμο και βότσαλο, που διακρίνεται επειδή κοντά στην ακτή υπάρχει ένα κτήριο το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικά διατηρητέο μνημείο με μεγάλο αρχιτεκτονικό και ιστορικό ενδιαφέρον.

rosikow naystathmos

 

agkistri aigina hydraporos

salamina spetses