Ο άντρας που στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 ήταν ο απόλυτος jeune premier του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, έχει «κάψει» πολλές γυναικείες καρδιές. Η καριέρα του μεγάλη και πλούσια, και οι γυναίκες του ακόμα πιο πολλές. Κυρίες και Κύριοι ο ένας και μοναδικός Αλέκος Αλεξανδράκης.

Σαν σήμερα το 1928, γεννήθηκε ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός, που διακρίθηκε στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Θα σας πω μερικά πράγματα για κείνον αλλά το βασικό μας θέμα είναι ο Αλεξανδράκης και οι γυναίκες. Υπάρχει μια φημολογία ότι ήταν ο Νο1 γυναικάς ηθοποιός, πιο πολύ και από τον Κούρκουλο, και τον Φέρτη, και τον Φούντα… Ο Αλέκος Αλεξανδράκης της κυνήγαγε όλες και όλες έτρεχαν ξωπίσω του. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την δεκαετία του ’70 και μετά είχε μεγάλη και σοβαρή σχέση με την Νόνικα Γαληνέα που διήρκεσε 21 χρόνια αλλά που δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Περιττό να σας πω ότι με τις γυναίκες ηθοποιούς που θα δείτε πιο κάτω στο φωτογραφικό ρεπορτάζ, δεν υπονοώ ότι είχε σχέση, απλά όλες τον ήθελαν συμπρωταγωνιστή τους (για τα περαιτέρω δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά)…..

 

Δείτε τον Αλεξανδράκη και τις γυναίκες του στο nikosonline.gr