Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1968 και μεγάλωσε στην Πάρο, έως ότου η οικογένειά του επέστρεψε στην Αγγλία στη δεκαετία του 1970. Μετά το πτυχίο του με άριστα στη γραφιστική, ξεκίνησε φωτογραφία και Καλές Τέχνες στο Royal College of Art. Αφού εργάστηκε για τη βρετανική Vogue για πολλά χρόνια, τον κάλεσαν στην Νέα Υόρκη για να εργαστεί για τον John Kennedy Jr. στο πολιτικό περιοδικό του, «George».

Ύστερα ήρθε η στιγμή που άρχισε συνεργασία με το περιοδικό Time, όπου τους έκανε πάνω από 50 εξώφυλλα και παράλληλα συνεργαζόταν με τα μεγαλύτερα περιοδικά των ΗΠΑ, όπως: Rolling Stone, New York Times Magazine, Vanity Fair, Esquire, GQ και Sunday Times Magazine.

Οι Ελληνικές φωτογραφίες του Πλάτωνα Αντωνίου

Σ΄ αυτό το άρθρο θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τις Ελληνικές φωτογραφίες του Πλάτωνα, ο οποίος το 2012 αποφάσισε να ξεφύγει από τα πορτρέτα διάσημων και να ασχοληθεί με την Ελλάδα, φωτογραφίζοντας απλούς ανθρώπους της καθημερινότητας, παραδοσιακές φυσιογνωμίες, εικόνες που αποπνέουν την ταυτότητα της χώρας. Η συλλογή του με τίτλο «Greece» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε έκθεση στο Παρίσι και μετά στην Νέα Υόρκη. Όλες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην…………..

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες- έργα τέχνης – στο nikosonline.gr