Καταπληκτική ιδέα!!!

Γαμώτο πως δεν την σκεφτήκαμε εμείς!  Έγινε στην Ελλάδα το πρώτο ξενοδοχείο για τους ελεύθερους και μοναχικούς ανθρώπους. Όσους δηλαδή θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους, χωρίς οικογένειες και ζευγάρια τριγύρω, έχοντας την ευκαιρία να φλερτάρουν χωρίς περιορισμούς.

 

Δύο Γάλλοι επιχειρηματίες το σκέφτηκαν. Ο Olivier Testard και ο Morgan Monharoul, που ονειρεύτηκαν και κάνουν πράξη το Dream Holiday στην περιοχή του Λόγγου στην Πελοπόννησο, ένα πολυτελές ξενοδοχείο μόνο για ελεύθερες ψυχές! Η ιδέα τους βασίστηκε σε μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν ότι υπάρχουν μεταξύ 15 με 18 εκατομμύρια singles (άντρες και γυναίκες), στη Γαλλία αλλά δεν υπάρχουν προτάσεις για διακοπές που να απευθύνονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη αγορά.

Ξενοδοχείο, Λόγγος

Όλοι όσοι είμαστε μόνοι μας, και πάμε σε ξενοδοχεία μας την σπάει να βλέπουμε οικογένειες με παιδάκια να ουρλιάζουν, ή ζευγαράκια να μπαλαμουτιάζονται και εμάς να μας τρέχουν τα σάλια. Γι’ αυτοί οι δύο πανέξυπνοι Γάλλοι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα ξενοδοχείο μόνο για ανθρώπους που δεν είναι ούτε παντρεμένοι αλλά ούτε έχουν σχέση. …

loggos2

 

Διαβάστε την συνέχεια στο http://www.nikosonline.gr/?p=18129