Rate this post

Αρνήθηκε να πάρει και τα εύρετρα που του αναλογούσαν

Επίδειξη ήθους έκανε ένας στρατιωτικός στην Ξάνθη, ο οποίος όχι μόνο βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία το ποσό των 3.000 ευρώ, αλλά ούτε και δέχτηκε να πάρει τα εύρετρα που του αναλογούσαν.

Ο στρατιωτικός ο οποίος θα τιμηθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, σε ειδική τελετή, βρήκε τα χρήματα έξω από τράπεζα στην Ξάνθη.

Πρόκειται για τον ΕΠΟΠ Λοχία Πεζικού, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίοςτην Παρασκευή, βρήκε έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη, το ποσό των 3.000 ευρώ και άμεσα πήγε στην αστυνομική διεύθυνση και παρέδωσε τα χρήματα.

Ο ίδιος, μάλιστα, αρνήθηκε να πάρει και το ποσό που δικαιούται να λάβει κατά το νόμο. Κάτοχος των χρημάτων ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων της περιοχής και το ποσό προέρχονταν από τις εισπράξεις της επιχείρησής του.

Όπως τονίζει ο τοπικός Τύπος, δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικος στην Ξάνθη βρίσκει ένα ιδιαίτερα σεβαστό χρηματικό ποσό και παρά την οικονομική δυσπραγία που ταλανίζει το σύνολο της κοινωνίας, επιλέγει να το παραδώσει στις αρχές.