G-YDTX93M44C
19.5 C
athens,GR
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πατρινή πορνοστάρ κάνει το αγροτικό της στο Νοσοκομείο της Σύρου!

Πατρινή πορνοστάρ κάνει το αγροτικό της στο Νοσοκομείο της Σύρου!

Rate this post

Η 25χρονη Αφροδίτη Αδάμη άφησε στην άκρη για λίγο τις ερωτικές ταινίες

Νοσοκομείο Σύρου, επείγοντα περιστατικά και η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο! Ξαφνικά τον τελευταίο καιρό οι ασθενείς, αντρικού φίλου έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εντάξει υπάρχουν Ιώσεις, γαστρεντερίτιδες, αλλά ο λόγος είναι άλλος…
 
Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα της αποτελεί talk of the town. Η 25χρονη γιατρίνα από την Πάτρα, Αφροδίτη Αδάμη, η οποία επέστρεψε στους θαλάμους των νοσοκομείων και άφησε στην άκρη προς το παρόν τις ερωτικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε το τελευταίο καιρό θα βρίσκεται στην Σύρο!
 
Σύμφωνα με το cyclades24, η καυτή Πατρινή ηθοποιός ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη εξασκεί τα καθήκοντα της ως Αγροτική Ιατρός και θα βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, για τους επόμενους 7 μήνες.
Η ξανθιά Πατρινή, ωστόσο, αποφάσισε πως η ιατρική καριέρα δεν την κάλυπτε τόσο καθώς ανακάλυψε πως το πραγματικό της πάθος είναι το σεξ. Έτσι, αντιλήφθηκε πως έχει τα προσόντα, αλλά και το… μεράκι και αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στο πορνό ως πρωταγωνίστρια του Δημήτρη Σειρηνάκη!
Πατρινή πορνοστάρ κάνει το αγροτικό της στο Νοσοκομείο της Σύρου!
Translate »