Rate this post

Πραγματοποιήθηκε χθες, 13 Απριλίου στην Πάρο σύσκεψη με αντικείμενο την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών στις προσωρινές εγκαταστάσεις του νέου

αεροδρομίου Πάρου όσο και το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για την παράδοση των εργασιών και του αεροδρομίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων, η OLYMPIC  που χρηματοδοτεί το κτήριο και η ΑΜΚΕ που εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο και τον Γιάννη Ραγκούση.

Από την πλευρά της κατασκευαστικής εταιρείας παρασχέθηκαν διαβεβαιώσεις ότι το κτήριο θα είναι έτοιμο τις συμφωνηθείσες ημερομηνίες (περίπου στα μέσα Ιουλίου 2016).

Από την πλευρά της ΑΜΚΕ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι και η οδική πρόσβαση θα είναι έτοιμη τις ίδιες ημερομηνίες. Ηδη όπως φαίνεται από την πρώτη φωτογραφία έχει σκαφεί ο χώρος στον οποίο θα εγκατασταθεί το κτήριο του αεροσταθμού και τις επόμενες δυο ημέρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής της βάσης από σκυρόδεμα, στην οποία θα τοποθετηθεί το κτήριο. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες οι συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του εργοταξίου και στο γραφείο του δημάρχου Πάρου, με την παρουσία όλων των εμπλεκομένων.

πηγή