παραλίες στη Βόρεια Εύβοια

Κάντε κλικ στο χάρτη,για να μπορέσετε να δείτε την παραλία!

 

paralies d aksiotheata d(3) pws tha pas d

 

 

a(1)Ανακαλύψτε τις παραλίες στην Βόρεια Εύβοια!

 

 

 

Αγαπητός (χάρτης)

Στο βόρειο μέρος και σε απόσταση 25 χιλιομέτρων, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο βρίσκεται η παραλία στον κόλπο του Αγαπητού, που θα κολυμπήσετε στα καταπράσινα νερά του.

Rate this post

agapitos

Αγία Άννα (χάρτης)

Μόλις 1 ώρα από την Χαλκίδα θα φτάσετε στην Αγία Άννα, η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Εύβοιας. Η παραλία έχει χοντρή άμμο και βότσαλο και στην περιόχη υπάρχει ένα μεγάλο κάμπινγκ.

1.5/5 - (2 votes)

agia anna

Αγιόκαμπος (χάρτης)

Απέναντι από την Γλύφα όπου συνδέεται η Φθίωτιδα με την Βόρεια Εύβοια μέσω Ferry Boat, βρίσκετε ο Αγιόκαμπος που υπάρχουν πολλά μαγαζιά και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

3.6/5 - (31 votes)

agiokampos

Άγιος Νικόλαος (χάρτης)

Ένα μικρό νησάκι με εκκλησάκι το οποίο απέχει ελάχιστα από την ακτή του Αγίου Νικολάου, θα σας δελεάσει να κολυμπήσετε μέχρι εκεί από την αμμώδη παραλία της, καθως πολλοί είναι εκείνοι που το κάνουν. Στην περιοχή υπάρχουν ταβέρνες, καφετέριες  και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

3/5 - (1 vote)

agios nikolaos

Άγιος Νικόλαος2 (χάρτης)

Η παραλία του Αγίου Νικολάου με την ψιλή άμμο κόντα στην Αιδηψό είναι μια από τις πιο δημοφιλής παραλίες της βόρειας Εύβοιας, όπου  λειτούργουν αρκετές καφετέριες, εστιατόρια και bar.

3.6/5 - (20 votes)

agis nikolaos

Λουτρά Αιδηψού (χάρτης)

Η περιοχή είναι γνωστή για τα ιαματικά νερα της που η θερμοκρασία τους κυμαίνεται από τους 28- 86 βαθμούς κελσίου, εκτός από το μπάνιο  που  μπορείτε να απολαύσετε, υπάρχουν πόλλες ταβέρνες, καφετέριες και μαγαζιά με αναμνηστικά είδη.

4.5/5 - (2 votes)

aidipsos

Αρτεμίσιο (χάρτης)

Με θέα τη Μαγνησία και τη Σκιάθο  βρίσκεται μία ήσυχη παραλία με  ψίλη άμμο και βότσαλο.

4.4/5 - (5 votes)

artemisio

Αχλάδι (χάρτης)

Σε μία μεγάλη σε μήκος παραλία με άμμο και βότσαλα βρίσκεται το Αχλάδι στην μεριά του Αιγαίου Πελάγους, απέχει 80 χλμ. από τη Χαλκίδα και κατά μήκος της υπάρχουν καφετέριες και ταβέρνες.

Rate this post

axladi

Βασιλίνα (χάρτης)

Παράλληλα με το μπάνιο σας, θα απολαύσετε το Φάρο της Βασιλίνας που κατασκευάστηκε το 1892 και έχει ύψος 8 μέτρα και εστιακό 10 μέτρα. Στις 6 Αυγούστου γίνετε η γιορτή της Παναγίας Σωτήρος.

3.6/5 - (7 votes)

basilina

Γαλατάκι (χάρτης)

Στους πρόποδες του όρους Καντήλι κάτω από την Μονή Γαλατάκη, βρίσκεται η παραλία η οποία αποτελείται κυρίως από πέτρες, επίσης προτιμάται από φίλους του ελεύθερου κάμπινγκ, αλλά να σας θυμίσουμε  ότι στην Ελλάδα το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται!

2.5/5 - (2 votes)

Γιάλτρα (χάρτης)

Απέναντι από τα Λουτρά της Αιδηψού βρίσκετε η παραλία στα Γιάλτρα σε ένα γραφικό μέρος που μπορείτε να απολαύσετε, εκτός από το μπάνιο σας, φρεσκότατο ψάρι στις ταβέρνες της περιοχής.

3.8/5 - (17 votes)

gialtra

Γρεγολίμανο (χάρτης)

Η παραλία στο Γρεγολίμανο βρίσκεται έξω από το χωριό Αγ. Γεώργιος. Το μεγαλύτερο κομμάτι της παραλίας το καταλαμβάνει το μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα CLUB MED, αλλά υπάρχει και ένα τμήμα της παραλίας που είναι ελεύθευρο. Ειναι μία πόλυ όμορφη και γραφική αμμώδης παραλία.

4.3/5 - (3 votes)

gregolimano

Δαφνοπόταμος (χάρτης)

Μεγάλη αμμώδης με ψιλό χαλικάκι παραλία κοντά στο Μαντούδι. Η παραλία βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου Πελάγους και έχει πάρει το όνομά της από το ομώνυμο ποτάμι που εκβάλει εκεί.

2.3/5 - (3 votes)

dafnopotamos

Ήλια (χάρτης)

Σε μόλις δέκα λεπτά από τα Λουτρά της Αιδηψού βρίσκετε η παραλία στα Ήλια που υπάρχουν ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία και ταβέρνες που θα απολαύσετε γευστικούς μεζέδες.

4/5 - (1 vote)

ilia

Κανατάδικα (χάρτης)

Η παραλία Κανατάδικα βρίσκεται στο πιο βόρειο σημείο της Εύβοιας, σε απόσταση 5 χλμ από την Ιστιαία με θέα το Νομό Μαγνησίας. Στην πλαζ υπάρχει ψιλό βότσαλο και χοντρή άμμο, επίσης υπάρχουν αρκετά μαγαζιά και η περιοχή έχει ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Rate this post

kanatadika

Κάβος (χάρτης)

Η παραλία βρίσκεται στο δυτικότερο σημείο της Βόρειας Εύβοιας. Εκεί θα βρείτε ένα καραβάκι που τακτικά αναχωρεί για τα Λιχαδονήσια που βρίσκονται απέναντι από τον Κάβο, όπου υπάρχει μια δημοφιλής και οργανωμένη παραλία.

3.3/5 - (3 votes)

kavos

Κυμάσι (χάρτης)

Η παραλία Κυμάσι είναι μια αρκετά μεγάλη σε μήκος παραλία με άμμο και ψιλό βότσαλο. Στην περιοχή θα βρείτε καφετέριες και ταβέρνες.

2.8/5 - (6 votes)

kimasi

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε πόσο σας αρέσει η παραλία!

 

 

 

 

 

Κοτσικιά (χάρτης)

Μία αμμώδης παραλία, όπου κατά μήκος της θα βρείτε αρκετά ταβερνάκια και καφετέριες για να απολαύσετε το φαγητό ή τον καφέ σας, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος.

3.3/5 - (7 votes)

kotsikia.

Κουτσουμπρί (χάρτης)

Μια όμορφη και ήσυχη παραλία στο Βόρειο μέρος της Εύβοιας. Στην ακτή έχει βότσαλα ενώ η θάλασσα είναι σχετικά βαθειά. Εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα από πριν, καθώς η παραλία δεν ειναί οραγανωμένη.

3.5/5 - (2 votes)

koutsoumpri

Λίμνη (χάρτης)

Από την μεριά του Ευβοϊκού Κόλπου συναντάμε την Λίμνη σε απόσταση 80χλμ βόρεα από την Χαλκίδα. Η παραλία της έχει βότσαλο και σε κοντινή απόσταση από τη Λίμνη βρίσκονται οι μονές του Οσίου Δαυίδ και του Αγίου Νικολάου Γαλατάκη.

2/5 - (1 vote)

limni

Λιμνινάρης (χάρτης)

Μία παραλία με ψιλή άμμο σε ένα κολπάκι με θέα το Αιγαίο Πέλαγος, στο βορειοδυτικό μέρος της Εύβοιας. Ιδανική για ηρεμία και αναζωογόνηση.

5/5 - (1 vote)

limninaris

Μανολιά (χάρτης)

Η Μανολιά είναι μία παραλία στο σύμπλεγμα των νησιών που βρίσκονται απέναντι από τη Λιχάδα της Βόρειας Εύβοιας και απέναντι από τα Καμένα Βούρλα. Είναι μία οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και beach bar.

2/5 - (1 vote)

manola

Μικρό Λιβάδι (χάρτης)

Στα 7 λεπτά απόσταση από τους Ωραιούς θα συναντήσετε μια ήσυχη παραλία με άμμο και ψιλό πετραδάκι.

1/5 - (1 vote)

mikro libadi

Μουρτιάς (χάρτης)

Μία παραλία με χοντρή άμμο και ψιλό χαλίκι σε μία ερημική τοποθεσία θα σας γαληνέψει κάνοντας μπάνιο στα καταγάλανα νερά της.

Rate this post

mourtias

Νέος Πύργος (χάρτης)

Ο Νέος Πύργος διαθέτει μια πολύ μεγάλη αμμώδη παραλία, οργανωμένη και πεντακάθαρη, που προσελκύει αρκετούς τουρίστες κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλά καταλύματα και ξενοδοχεία.

5/5 - (1 vote)

neos pirgos

Νησιώτισσα (χάρτης)

Η παραλία της Νησιώτισσας με το ψίλο χαλίκι και με την θέα στο νησάκι που βρίσκονται τα ερείπια ενός αρχαίου πύργου στην κορυφή του, θα σας ανταμείψει αν την επιλέψετε για το μπάνιο σας.

4/5 - (1 vote)

nisiotissa

Πευκί (χάρτης)

Το Πευκί προσελκύει πολύ κόσμο κάθε καλοκαίρι, καθώς η μεγάλη σε μήκος παραλία του, τα ουζερί, οι ταβέρνες, οι καφετέριες και το όμορφο φυσικό τοπίο που υπάρχει γύρω του, το κάνει να είναι ένας ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας.

3.1/5 - (9 votes)

peuki

Ψαροπούλι (χάρτης)

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το χωριό Βασιλικά, βρίσκεται η παραλία Ψαροπούλι που χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι το μεγάλο μήκος της, 5 – 6 χλμ με το μαύρο ψιλό χαλίκι.

4.7/5 - (3 votes)

psaropouli

Ροβιές (χάρτης)

Η πλαζ στις Ροβιές αποτελείται από ψιλό βότσαλο και άμμο. Στην περιοχή υπάρχουν ταβέρνες, καφετέριες για να απολαύσετε το φαγητό και τον καφέ σας, και γενικά οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να το προμηθευθείτε από το χωριό.

3/5 - (3 votes)

robies

Ροδάκι (χάρτης)

Μία παραλία με άμμο και ψιλές πετρούλες. Σε ένα ήσυχο κολπάκι που βρέχεται από τα νερά του Αιγαίου Πελάγους την συναντάμε μίση ώρα από τα Βασιλικά.

Rate this post

rodaki

Ροδοδάφνη (χάρτης)

Περνώντας από το χωριό Ροδοδάφνη θα συναντήσετε μία παραλία σε μια πόλυ όμορφη τοποθεσία.

Rate this post

rododafni

Σηπιάδα (χάρτης)

Λίγο πριν τις Ροβιές ερχόμενοι και μετά από την Λίμνη βρίσκετε η Σηπιάδα, μία παραλία με βότσαλο και καταγάλανα νερά.

5/5 - (1 vote)

sipiada

Χρονιά (χάρτης)

Μία μικρή ήσυχη παραλία με χοντρό χαλίκι και πέτρες που βρέχεται από νερά του Ευβοϊκού κόλπου.

5/5 - (1 vote)

xronia

Ωραιοί (χάρτης)

Στους Ωραιούς υπάρχει μία μίκρη παραλία δίπλα στο γραφικό λιμανάκι και τις ψαροταβέρνες, όπου μπορείτε μέτα το μπανιο σας να απολαύσετε φρεσκότατο ψάρι.

5/5 - (1 vote)

oraioi

 

voreia eviakentriki evia notia evia