Ντολμάδες με μπακαλιάρο από τη Μαρία

Υλικά
600 γραμ ξαλμιρισμένο μπακαλιάρο και τεμαχισμένο
1 φλιτζάνι ρύζι καρολίνα
2 καρότα τριμμένα
1 1/2 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1 κρεμμύδι τριμμένο χοντρά
1 λάχανο φρέσκο [το ζεματάς με λίγο αλάτι] 1 1/2 φλιτζάνι λάδι
μαϊδανό,
πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεματάς το λάχανο, ανοίγεις τα φύλα του και το αφήνεις να κρυώσει.
Σ΄ένα μπολ ανακατώνεις όλα τα υλικά , τα τυλίγεις με το λάχανο και τα βάζεις σε μέτρια φωτιά να βράσουν 1/2 ώρα.[τα δοκιμάζεις ] Αφού βράσουν κάνεις την σαλτσούλα,
Χτυπάς σ΄ένα πιάτο, λεμόνι , κορνφλάουρ και ζωμό από το φαγητό ή λεμόνι με μουστάρδα το ρίχνεις στην κατσαρόλα και σερβίρεις το πεντανόστιμο φαγητό.
Σημείωση:Τα ντολμαδάκια αυτά γίνονται, αντί Μπακαλιάρο βάζεις γαριδούλες [γάμπαρι] και άνηθο.
Είναι πολύ νόστιμο φαγητό.

Καλή σας Όρεξη

πηγή